Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar adetim ilk günü 4 Ocak bu ay yumurtlama zamanı olarak ayın hangi günlerini değerlendirmem gerekiyor 30 günde bir adet oluyorum kaç aydır günleri tutmuyor bir türlü olmuyor
Merhaba, Adetiniz bittikten sonra hemen değerlendirebilirsiniz. Eşinizde sperm sorunu yoksa hergün yada 2 günde bir tavsiye ediliyor. Adet başından 14. Yada 15. Gün yumurtlama gününüz genel olarak o yüzden öncesinde de değerlendirmede fayda var.
Merhaba kızlar adetim ilk günü 4 Ocak bu ay yumurtlama zamanı olarak ayın hangi günlerini değerlendirmem gerekiyor 30 günde bir adet oluyorum kaç aydır günleri tutmuyor bir türlü olmuyor
Merhaba, Adetiniz bittikten sonra hemen değerlendirebilirsiniz. Eşinizde sperm sorunu yoksa hergün yada 2 günde bir tavsiye ediliyor. Adet başından 14. Yada 15. Gün yumurtlama gününüz genel olarak o yüzden öncesinde de değerlendirmede fayda var.
Evet bir türlü kaç ay oldu denk gelmiyor mesela geçen ay öncesinde ve sonrasında da olmuştu sadece takvim de gösterdiği yumurtlama günü olmamıştı takvim doğru mı değil mi bilemiyorum