Yumurtlama zamanı mı? yoksa Son adet tarihi mi?

sederk

Sed+Erk=Huzur(:
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
2.639
1
358
Diğer
kızlar hamileyim ve bebeğimin karnımda neler yaptığını nasıl geliştiğini internetten araştırarak bilgi sahibi olmak istiyorum ama kafam çok karıştı.:50: doktorum son adet tarihime göre(13kasım) hesaplıyorlar fakat kan testi yumurtlama tarihime göre(27kasım) hesaplıyor.ben hangisini göz önünde bulundurarak internetten araştırmam gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim...

kızlar hamileyim ve bebeğimin karnımda neler yaptığını nasıl geliştiğini internetten araştırarak bilgi sahibi olmak istiyorum ama kafam çok karıştı.:50: doktorum son adet tarihime göre(13kasım) hesaplıyorlar fakat kan testi yumurtlama tarihime göre(27kasım) hesaplıyor.ben hangisini göz önünde bulundurarak internetten araştırmam gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim...

merhaba cnm öncelikle haırlı olsun allah sağ salim kucağına almaı nasip etsin. herzamn son adet tarihini bazlıcaksın herşede interette de ole araştır cnm

canım öncelikle hayırlı olsun bebişin. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. doktorlar son adet tarihini doğumu hesaplamak için kullanıyorlar. ama karnındaki bebiş yumurtlama zamanında olduğu için büyük ihtimalle adetinden 14 gün sonra karnına yerleşir. (tabii her kadının yumurtlama günü aynı olmaz.)adet geciktiğindede 2 haftalık olurlar. kan tahlilinde yumurtlama gününe bakarak adet gecikmesi olduğunda senin bebişinin kaç haftalık olduğunu hesaplayabilirsin. bilmem anlatabildimmi.

Son düzenleme:
bence bir daha doktoruna gittiğinde sor bende mesela geç yumurtlama olmuş son adet tarihim 9 mayıs ama ultrasonda gösterilen tarih daha değişik hiç uyuşmuyor bir birine ben ultrasonda çıkan tarihe göre bakıp takip ediyorum

Back
X