- 25 Haziran 2020
- 55
- 21
- 38
- 28
- Konu Sahibi Morvebeyaz
-
T çizgisi C Çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama oluyor Benim de yumurtlama tarihim 25 şubattı dün bende aynı şeyleri hissettim ama test yapmadım totem yapıyorumMerhaba benim sat 6 şubat telefon uygulaması ile ovulasyon günlerimi takip ediyorum. 35 günde bir adet oluyorum. 27si yumurtlama zamanı gösteriyordu 26 27 28 ile beraber aralıklı diğer günleri de değerlendirdik. (Bat 13 mart bu arada) yumurtlama dan bir gün önce başlayan arada yanma hissi ile beraber sürekli devam edenbel ve kasık ağrısı. Bu ağrılar sağ bacağımıca vuruyor. Karnım da dolgunluk ve hafif ağrı. Arada sağ kasığım da seyirme. En önemlisi uzanınca karnımda gerginlik yaşıyorum dizlerimi kırınca rahatlıyorum. Tarih bugün hala da devam ediyor bu şikayetlerim acaba ikinci defa mı yumurtadım diye düşünüp dün yine ovulasyon testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi anlam veremiyorum yardımcı olur musunuz bunlar neden oluyor?
Yok koyu değildi silikti. Acaba kendimi mi dinliyorum dedim ama yok fark edilmeyecek gibi değil beklemekte zor geliyor bilmiyorum umarım hayırlı sonuçlar alırızT çizgisi C Çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama oluyor Benim de yumurtlama tarihim 25 şubattı dün bende aynı şeyleri hissettim ama test yapmadım totem yapıyorum
Biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalış sürekli dua et inşallah bebişlerimize kavuşuruz Allahım kucağımızı boş bırakmasınYok koyu değildi silikti. Acaba kendimi mi dinliyorum dedim ama yok fark edilmeyecek gibi değil beklemekte zor geliyor bilmiyorum umarım hayırlı sonuçlar alırız
Merhaba aynı durumu yaşıyorum şuan 25 şubatta yumurtlama gördüm eminim alıntım oldu ağrım oldu ateşim yükseldi ama şimdi dün yine yumurta akı kıvamında akıntım oldu adet olcam gibi karnım ağrıyor , acaba ikinci kez mi yumurtluyorum ben bir kere zor oluyorum ikinci hiç sanmam , üşütme falan mı oldu acaba neden olur ki böyle bende bu sorunun cevabını arıyorum size denk geldimBaşka kimse yok mu cevap verebilecek??
Bende bulamadım hala cevap çok mu evham yapıyorum diyorum ama yok bariz ağrılar sıkıntılar var bu kadar psikolojik olacağını düşünmek istemiyorum. Şöylede birşey oldu salı günü tekrar ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi biraz koyuya yakın silikti ama bugün tekrar yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı buna da anlam veremedim sinirlerim bozuluyor cevap bulamadıkçaMerhaba aynı durumu yaşıyorum şuan 25 şubatta yumurtlama gördüm eminim alıntım oldu ağrım oldu ateşim yükseldi ama şimdi dün yine yumurta akı kıvamında akıntım oldu adet olcam gibi karnım ağrıyor , acaba ikinci kez mi yumurtluyorum ben bir kere zor oluyorum ikinci hiç sanmam , üşütme falan mı oldu acaba neden olur ki böyle bende bu sorunun cevabını arıyorum size denk geldim
Doktora gidiyorsanız ona sorun bence ben gitmiyorum ve ağrım git gide arttı, resmen adet sancısından beterim, tekrar yumurtluyorum bence eminim sizde de Ağrı devam ediyor mu,Bende bulamadım hala cevap çok mu evham yapıyorum diyorum ama yok bariz ağrılar sıkıntılar var bu kadar psikolojik olacağını düşünmek istemiyorum. Şöylede birşey oldu salı günü tekrar ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi biraz koyuya yakın silikti ama bugün tekrar yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı buna da anlam veremedim sinirlerim bozuluyor cevap bulamadıkçaşimdi birde ona cevap arıyorum ovulasyonda ikinci çizginin hiç çıkmaması normal mi acaba?
Yok aksine azaldı ama bitmedi doktora da gitmiyorum batı beklemek istedim bakalım ne olacak.Doktora gidiyorsanız ona sorun bence ben gitmiyorum ve ağrım git gide arttı, resmen adet sancısından beterim, tekrar yumurtluyorum bence eminim sizde de Ağrı devam ediyor mu,
Sizin bat ne zamanDoktora gidiyorsanız ona sorun bence ben gitmiyorum ve ağrım git gide arttı, resmen adet sancısından beterim, tekrar yumurtluyorum bence eminim sizde de Ağrı devam ediyor mu,
Hmm anladım demek ki çatlama falan mı oldu sende,Yok aksine azaldı ama bitmedi doktora da gitmiyorum batı beklemek istedim bakalım ne olacak.
Bat tahminen 10 mart , ama 2.kez yumurtlama gördüysem değişecek demiSizin bat ne zaman
İnanın bende bilmiyorum bugün silik çıkınca bende öyle düşündüm ağrılı zamanlarda çatlama oldu herhalde diyeHmm anladım demek ki çatlama falan mı oldu sende,
Sanmam eğer döllenme durumu olursa değişir yada hiç adet olmazsınızBat tahminen 10 mart , ama 2.kez yumurtlama gördüysem değişecek demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?