yumurtlama zamani ve sonrasinda yasanan degisiklikler...

Maysaa

Hayirla ve saglikla gel...☝
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
213
46
98
kizlar yumurtlama zamaninda neler yasiyorsunuz ve sonrasinda ne gibi farkliliklar yasadiniz,vucudunu gayet iyi taniyan arkadaslar yumurtanin catladigini anlayaniniz var mi mesela? hamile olan arkadaslar dikkatinizi ceken durumlar nelerdi bunlari bizimle paylasir misiniz? belki ayni durumu yasayanlarimiz vardir sayenizde bilinclenmis oluruz hem ileride bu formu okuyan arkadaslara da bir faydamiz olur...size garip gelen belirtilerimizi burada paylasip durumlarimizi da takip edebiliriz...simdiden hepinize tesekkur ederim:KK200::KK15:

Son düzenleme:
bu arada ne kadar cok kisi bizimle fikrini paylasirsa bizler icin forum o kadar faydali olur...oncelikle kendimden baslayayim bu ay hem kaset tipi hemde tukurukten ovu testiyle yumurtlama zamanimi tespit etmeye calistim ikisinde de adetin 10.gunu yumurtlamam oldu sanirim korunmuyorum normalde regle iki hafta kala goguslerim agrimaya baslardi ama su an oyle cok rahatsiz edici bir agrim da yok hayirlisi bakalim bekleyip gorucem :KK76:

Canım ben ilk defa klomen kullandım bir yumurtam olmuştu çarşamba günü gittim catlamis ilk defa goguslerim acidi Dr sordum ya gebelik belirtisi yada catladigindan olabilir dedi salı günü bat günüm çok merak ediyorum :110:

Bu ay rahim filmi cektirdim ve sonrasinda ovulasyon testiyle takibe basladim film sonrasi yavastan kasik agrilarim vardi ve 13.gunde sag kasigim catlayacak derecede agri hissettimki belime kadar vuruyordu agri testte de cift cizgiyi yakaladm ve ertesi gun degerlendirdim bende dermoid kist var ama agri veren bir kist degil gogus agrim yok yada agri icin erkenmi bilmiyorm simdi acabalar yasiyorum ama umutlanmak istemiyorm cunku kendimi kaptirdigim zaman husranla sonuclaninca toparlanmam zor oluyor

Canım ben ilk defa klomen kullandım bir yumurtam olmuştu çarşamba günü gittim catlamis ilk defa goguslerim acidi Dr sordum ya gebelik belirtisi yada catladigindan olabilir dedi salı günü bat günüm çok merak ediyorum :110:
anladim canm hayirlisi olur insallah az bir zaman kalmis Rabbim gonlune gore versin :dua: gelismeleri bizimle de paylas olur mu :KK15::KK68:

Bu ay rahim filmi cektirdim ve sonrasinda ovulasyon testiyle takibe basladim film sonrasi yavastan kasik agrilarim vardi ve 13.gunde sag kasigim catlayacak derecede agri hissettimki belime kadar vuruyordu agri testte de cift cizgiyi yakaladm ve ertesi gun degerlendirdim bende dermoid kist var ama agri veren bir kist degil gogus agrim yok yada agri icin erkenmi bilmiyorm simdi acabalar yasiyorum ama umutlanmak istemiyorm cunku kendimi kaptirdigim zaman husranla sonuclaninca toparlanmam zor oluyor
rahim filmi nasil oluyo pek bir bilgim yok ama céktirdigin iyi olmus aslinda canm kafanda suphelerin varsa onlar gitmis oldu en azindan..umut hepimizde var tatlim ama sen yine de olmayacak gibi dusunursen daha az uzulmus olursun kanimca mutlu haberi alirsan da ayri bir surpriz olur :KK39: sen olmasi gerekeni yapmissin zaten bundan sonrasi tevekkul hayirlisi insallah:dua:

Yumurtlama günümde yarım saate yakın adet sancısına benzer ağrı olmuştu kasıklarımda göğüslerim çok acımıştı ondan 1 gün önce birlikte olmuştuk zaten öyle hamile kaldım o ay yumurtlamayı çok net hissettim sonraki günlerde bata kadar hiç belirtim olmadı adetten 1 gün önce ağızda metal tadı yemeklerden tat almama başlayınca şüphelendim öyle öğrendim hamile olduğumu

Yumurtlama günümde yarım saate yakın adet sancısına benzer ağrı olmuştu kasıklarımda göğüslerim çok acımıştı ondan 1 gün önce birlikte olmuştuk zaten öyle hamile kaldım o ay yumurtlamayı çok net hissettim sonraki günlerde bata kadar hiç belirtim olmadı adetten 1 gün önce ağızda metal tadı yemeklerden tat almama başlayınca şüphelendim öyle öğrendim hamile olduğumu
Gogusleriniz yumurta doneminde mi ağrıdı sonrada devam etti mi

Yumurtlama döneminde ağrıdı sonrasında geçti bat zamanı tekrar ağrıdı o sonraki ağrı hamilelik belirtisiymiş
Ben Klomen kullandım çarşamba günü gittigimde de catlamis goguslerim aciyordu Dr sordum ya hamilelik belirtisi yada catladigindan demişti salı günü bat günüm hala goguslerim acıyor yumurtlamanin etkisi kalmismidir yada belirti mi meraktan catlicam

Ben Klomen kullandım çarşamba günü gittigimde de catlamis goguslerim aciyordu Dr sordum ya hamilelik belirtisi yada catladigindan demişti salı günü bat günüm hala goguslerim acıyor yumurtlamanin etkisi kalmismidir yada belirti mi meraktan catlicam
Salı'ya bişey kalmamış inşallah hamilesindir pazartesi test yapsan çıkar güzel haberlerini alırız inşallah

3 yıldır korunuyoduk.bu ay oylesıne bı korunmayalım zaten hemen olmaz dedık. Yumurtlama gunlerımı akıntıyla takıp rttım adetten 1 hafta sonra gordum. Yumurta akı kıvamında olan o akıntıyı ılıskı oldu. 2 gunde bır o akıntı gelmeyene kadar. 2 gun fln surdu o akıntı zaten. Daha sonra kasık agrılarım oldu batmalar oldu. Gobek delıgım fln acıdı. Vajınama batma oldu karnıma batmalar. Bı ara gogsumdekı damarları kabarmıs gordum. Sonra adetıme 8-9 gun kala lekelenme oldu cok hafıf ve cok uzun aralıklarla. Ondan suphelenıp test yaptım ve hamıle oldugumı ogrendım. Doktora gıttım hıc bı sorun yok. Cok sukur. Suan da bata 5-6 gun var bı agrım fln yok sadece arada karnımxa batmalar oluyo o kadar. Baya uzun yazdım belko yardımcı olur dıye.

3 yıldır korunuyoduk.bu ay oylesıne bı korunmayalım zaten hemen olmaz dedık. Yumurtlama gunlerımı akıntıyla takıp rttım adetten 1 hafta sonra gordum. Yumurta akı kıvamında olan o akıntıyı ılıskı oldu. 2 gunde bır o akıntı gelmeyene kadar. 2 gun fln surdu o akıntı zaten. Daha sonra kasık agrılarım oldu batmalar oldu. Gobek delıgım fln acıdı. Vajınama batma oldu karnıma batmalar. Bı ara gogsumdekı damarları kabarmıs gordum. Sonra adetıme 8-9 gun kala lekelenme oldu cok hafıf ve cok uzun aralıklarla. Ondan suphelenıp test yaptım ve hamıle oldugumı ogrendım. Doktora gıttım hıc bı sorun yok. Cok sukur. Suan da bata 5-6 gun var bı agrım fln yok sadece arada karnımxa batmalar oluyo o kadar. Baya uzun yazdım belko yardımcı olur dıye.
cok tesekkur ederım canım bilgilerini bizimle paylastıgın için:KK15: inşallah sağlıkla kucağına alır huzurla buyutursun bebeğini:dua: senın dongun uzun sanırım kı baya erken ogrenmıssın hamileliğini bende 25 gun yumurtlamadan sonra da en erken 12 gunde ıdrara gecmıs olsa zaten sat a bir yada iki gün kalmış oluyor :KK48: işin garip yanı bu ay erken baslayan göğüs agrım yok yumurtlama mı olmadı acaba dicem ama testlerde de yakaladım yada çatlamadı mı insanın aklına hersey gelıyo hele de pimpirikliyseno_O bakalım hayırlısı olsun :işsiz:

cok tesekkur ederım canım bilgilerini bizimle paylastıgın için:KK15: inşallah sağlıkla kucağına alır huzurla buyutursun bebeğini:dua: senın dongun uzun sanırım kı baya erken ogrenmıssın hamileliğini bende 25 gun yumurtlamadan sonra da en erken 12 gunde ıdrara gecmıs olsa zaten sat a bir yada iki gün kalmış oluyor :KK48: işin garip yanı bu ay erken baslayan göğüs agrım yok yumurtlama mı olmadı acaba dicem ama testlerde de yakaladım yada çatlamadı mı acaba insanın aklına hersey gelıyo hele de pimpirikliyseno_O bakalım hayırlısı olsun :işsiz:
Yok canım 28 gunde dongum. Yumurtlamam erken oldu. Takvımde 9 ocak dıyodu ama benım 4 ocaktı yumurtlamam.

hımm anladım canım..bende bu ay ovulasyon testiyle vucudumu biraz tanımaya calıstım işte bakalım bekliyorum şimdi:KK49:

Yok canım 28 gunde dongum. Yumurtlamam erken oldu. Takvımde 9 ocak dıyodu ama benım 4 ocaktı yumurtlamam.
hımm anladım canım..bende bu ay ovulasyon testiyle vucudumu biraz tanımaya calıstım işte bakalım bekliyorum şimdi:KK49:

rahim filmi nasil oluyo pek bir bilgim yok ama céktirdigin iyi olmus aslinda canm kafanda suphelerin varsa onlar gitmis oldu en azindan..umut hepimizde var tatlim ama sen yine de olmayacak gibi dusunursen daha az uzulmus olursun kanimca mutlu haberi alirsan da ayri bir surpriz olur :KK39: sen olmasi gerekeni yapmissin zaten bundan sonrasi tevekkul hayirlisi insallah:dua:
Rahim filmi ile tuplerime bakildi sukurler olsun ki acik cikti ben anestezili yaptim aci esigim bayagi dusuk cunku bisey hissetmedim hamd olsun 8aydir istiyorz artik hayirlisini istiyorum dediginde cok haklisin fazla beklentiye dusuyorsun ama elde degil iste bide ben her gun 2rekat namazdan sonra kenzul i ars suresini okuyorum hikmeti buyukmus belki sizede faydasi olur

Ayni durumdayim bende rahim filmi cekindim
Sag kasikta ciddi agrilar yasadim
Doktora gittim yumurtan catlamis dedi
Yumurtlama gununu degerlendirdik ama bilmiyorum
Bugun normalde adet gunum bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin

Back
X