Yumurtlama zamanlarinda beta hcg

Öncelikle herseyin hayırlısı canım ama insallah olur dualarim seninle Allah yardimcin olsun

Olsun canim bizim bebisler sanırım bizi baya bi bekletecek ben de bu aydan hic umutlu degilim zaten yumurtlama da 1 gun iliski oldu o da yumurtlama sonrasi bixim hayaller kasım a kaldı yine

Zaten böyleyiz biz burda bi arkadas bahsetmisti korunduğu ay bile gidip beta hcg veren yani bizden korkulur ve hersey beklenir benimde öyle ekim 7 doğumgünum keskee doğum günü hediyem olsa ama hiç umudum yok

Bu kadar sikmayalim canımızı vardır bir Vakti zamanı Rabbim nasip eder elbet verir mukafatini Rabbinden umut kesilmez ol der olur dua et bol bol rahat ol birazda biz sıkıntı yapıyoruz diye olmuyo

melegim_06 ya hala adet olmadım belirti mde yok yani nolucak böyle beş gün önce kanda gebelik negatif dedi doktor ama değerimi söylemedi acaba adetin den beş gün önce kanda negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı

Regline 5 gun kala yaptirmissin belki de senin gec dollenme olmustur o yüzden kanda çıkmamış olabilir gebelik testi alip denesen mi acaba birsey kaybetmezsin

melegim_06 yeniden negatif görmek istemiyorum adetimi beklicem olucak gibi değil ama bilmiyorum olmuyo da bebekte yoksa üf

selam kızlar 13 eylülde adet olmam gerekirken 20 eylülde oldum ve bugün de gittim herşey normal dedi usg de bir problemim yokmuş benden bazı tahliller istedi beta da istedi 0.377 çıktı bata daha 16 gün var kasık Ağrı'sı oluyor tek taraflı birde Folic asit iç dedi ama ben tahlillerimin sonucunu gösteremedim şimdi sizlere soruyorum ki benimle aynı durumu yaşayan oldu mu bata daha 2 hafta var beta hcg çıktı 0.377 yükselir mi beta yı tekrarlayım mı napim kızlar

SelanikMuhaciri canım gebelik yok betası tekrarlamanada gerek yok 1 bile değil değer sıfır yani yok yumurtlama döneminde olabilirsin adetin in gecikmesini bekle Rabbim tez zamanda nasip etsin inşaallah

SelanikMuhaciri canım gebelik yok betası tekrarlamanada gerek yok 1 bile değil değer sıfır yani yok yumurtlama döneminde olabilirsin adetin in gecikmesini bekle Rabbim tez zamanda nasip etsin inşaallah
Canısı benim adete daha 16 gün var ama yumurtan çatlamış dedi Dr o yüzden bu merakım bebeğim ya

Bende muzdaribim o konuda keske bilen birini bulsaydim bende onu sorardımbakalim bekleyelim cok takiliyirsan cuma tekrarla istersen yinede sen bilirsininsallah hersey istedigin gibi olur

Bende muzdaribim o konuda keske bilen birini bulsaydim bende onu sorardımbakalim bekleyelim cok takiliyirsan cuma tekrarla istersen yinede sen bilirsininsallah hersey istedigin gibi olur
Amin Can'ım cümlemizin inşallah senin beta hcg durumları nedir birde bat nezaman tatlım

Benimde 29 eylulde verdigim kanda 0.05 di dun tekrar beta verdim sonuc 1.20 bende acaba yukselir mi diye yasayan var mi diye bu konuyu açmıştım bekleyip göreceğiz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…