Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba adetimin 18. Günü yumurtlama basladı yani net iki cizgiyi görüyorum. Bugün 21. Gün test yaptım sanki hafif silik ama cok degil sizce catlama olmusmu bi bakarmısınz
21. Gün çatlama oldugu için(yani dün) gitmedim normalde gitmem gerekiyordu progestron için. Bir hafta sonra gitsem progestron düşüklüğü için falan ilaç veriyolarmı
21. Gün çatlama oldugu için(yani dün) gitmedim normalde gitmem gerekiyordu progestron için. Bir hafta sonra gitsem progestron düşüklüğü için falan ilaç veriyolarmı
Merhabalar yumurtlama takibi yapıyorum ve 11. Günde falanım bugun öğlen ve akşam yaptığımda pik gördüm sanki emin olamıyorum yardım edin lütfen test yanlış olabilir mi ilk resim ve son iki adet bugune ait lütfen yorum yapın