Ne zamandır çocuk istiyosunuz o kadar haklısın ki çok beklediginde olmuyo çok kafamıza takıyoruz belki de bilmiyorum akışına bırak bakalm birazda doğru zaman elbet vardır
Benm yumurtlama 4unde oldu canm ben yumurtlamanin 8. Yada 9. Gunu erken gebelik yaptm cikmadi dun aksamda kaset test yaptm merakimdan gene cikmadi adetime de 4 gün kaldi sabah yapsam cikar mi ki bi yandan cok feci bas agrisi cekiyorum ilacta icemiyorum korkumdan sen pozitif gordum deyince sormak istedm insallah bir an önce isteyen herkese verir rabbim canm
Benm yumurtlama 4unde oldu canm ben yumurtlamanin 8. Yada 9. Gunu erken gebelik yaptm cikmadi dun aksamda kaset test yaptm merakimdan gene cikmadi adetime de 4 gün kaldi sabah yapsam cikar mi ki bi yandan cok feci bas agrisi cekiyorum ilacta icemiyorum korkumdan sen pozitif gordum deyince sormak istedm insallah bir an önce isteyen herkese verir rabbim canm
Canm dediğim gibi adete 5 gün kala silik çizgi gördüm bugünde kan verdm ama 0.4 çıktı gebelik yok dedi doktor. Ama benmde belirtilerim çok fazla hala da devam ediyo şiddetli kasık ağrısı beyaz akıntı mide bulantısı baş ağrısı. Hepsini bariz görüyorum. Bence hayal kırıklığına uğramak adına regli gününü bekle derim ben. İnşallah Allah isteyen herkese versin