Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

turuncu agac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
2.055
883
53
28
Kızlar bir şey sormak istiyorum aklıma takıldı da bunay ovulasyon testleri ve akıntılarla takip ettimde 18. Günde yumurta çatlama oldu sizcede çok geç değil mi

Kızlar selamlar benim regl dün bitti bugün de saat 11 buçuk gibi ovulasyon testi yapmak istedim erken yapmamın sebebi de ara sıra adet düzensizliği oluyor ve twstim böyle çıktı sizce daha silik olması gerekmez mi t çizgisinin erken olduğu halde biraz koyu geldi sanki yardım eder misiniz 🤗

Eklentiler

• IMG_20220130_231853.webp
    IMG_20220130_231853.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar selamlar benim regl dün bitti bugün de saat 11 buçuk gibi ovulasyon testi yapmak istedim erken yapmamın sebebi de ara sıra adet düzensizliği oluyor ve twstim böyle çıktı sizce daha silik olması gerekmez mi t çizgisinin erken olduğu halde biraz koyu geldi sanki yardım eder misiniz 🤗
Bir iki gün icinde yumrtlqrsın koyulasiir takip et bazı donemler erken yumurtlama oluyor herkesin farklı

testten teste farkediyor bence aynen biraz erken yumurtlama olacak gibi iki gün içinde pik olur

Back
X