Yumurtlama

rabiayavuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2023
177
19
28
27
Herkese merhabalar kizlar birsye sormak istiyorum bu ay eşimle yumurtlamadan tam iki gün önce ilişkiye girdik sonrasında sürtünmeli bir ilişki oldu ama ben genelde yumurtlama zamanında hatta sonrasında akıntım yumurta gibu seffaf bir akıntim olurdu şuan hiç bir akıntim yok ayrıca adetime 12 gün var sizce neden yaşayan var mi

Eşinizle neden sürtüşüyorsunuz :(

Yumurtlama zamanını ovülasyonla mı takip ettiniz?

Eşinizle neden sürtüşüyorsunuz :KK43:

Yumurtlama zamanını ovülasyonla mı takip ettiniz?
Bu aslında beklenmedik bir şeydi bir anda oldu yani surtunme değil tam çünkü başta birleşme oldu sonra sürtünmeyle boşaldı
Ve hyr Ovuslasyonla takip etmedim fubku düzenli bir adetim var her aytam vaktinde yumurtlamam oluyor hatta belli bile oliyor yanj akintim oluyor ama birlikte olduğumuz gün de takvimden birlikte olduk ama şuan 12 gün var adete gic bir selilde yumurlama belirtisi yok

Bu aslında beklenmedik bir şeydi bir anda oldu yani surtunme değil tam çünkü başta birleşme oldu sonra sürtünmeyle boşaldı
Ve hyr Ovuslasyonla takip etmedim fubku düzenli bir adetim var her aytam vaktinde yumurtlamam oluyor hatta belli bile oliyor yanj akintim oluyor ama birlikte olduğumuz gün de takvimden birlikte olduk ama şuan 12 gün var adete gic bir selilde yumurlama belirtisi yok
Anladımm, her ay yumurtlama olmayabilir belki bu ay esgeçmiştir.

Back
X