arkadaşlarım merhaba.. dün ovulasyon testim pikti.bazı kaynaklarda o gün yumurtlama günü diyor bazılarında ise testin pozitif olduğu ertesi gün diyor.hangi gün yumurtlamam sizce ? şu yüzden soruyorum eşim şehir dışında pik olduğu gün ilişki olmadı.pikten sonraki gün mü yumurtlama günü çok merak ediyorum bugün değerlendirebilirmiyim ?
arkadaşlarım merhaba.. dün ovulasyon testim pikti.bazı kaynaklarda o gün yumurtlama günü diyor bazılarında ise testin pozitif olduğu ertesi gün diyor.hangi gün yumurtlamam sizce ? şu yüzden soruyorum eşim şehir dışında pik olduğu gün ilişki olmadı.pikten sonraki gün mü yumurtlama günü çok merak ediyorum bugün değerlendirebilirmiyim ?
Pozitif olduğu gün yumurtlama yakın oluyor, pozitif den sonra negatife dönünce çatlama oluyor
Yani testte pozitif görünce testi bırakmayın negatife dönene kadar devam edin, benim pozitif bazen iki gün bazen üç gün sürüyordu
Genelde pozitif olduğunda iki günde de ilişki öneriliyor çatlama saati kısa olduğu için pozitif olunca ilişki eğer olursa içerde sperm bekliyor yumurta çatlayınca hemen birleşiyor çatlama günüde ilişki olunca iki gün garantilemiş olursunuz
Mesela çatlatma iğnesi yumurtlama olunca sabah 10 da vurulursa sonraki akşam 22:00 de çatlamış oluyor süreç kısa