B bbdbyz Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2024 3 0 1 27 Salı 22:42 Konu Sahibi Konu Sahibi bbdbyz #1 Arkadaşlar takip ettiğim uygulama da yumurtlama günüme 4 gün var fakat bugün yoğun şeffaf akıntım var yumurtlama akıntısı olabilir mi?
Arkadaşlar takip ettiğim uygulama da yumurtlama günüme 4 gün var fakat bugün yoğun şeffaf akıntım var yumurtlama akıntısı olabilir mi?
D Derya12344 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2023 728 251 33 Dün 03:56 Konu Sahibi Konu Sahibi bbdbyz #2 Evet olabilir uygulama tahmini yumurtlama tarihi verir siz akıntıdan takip edin yapışkan oluyor genelde yumurtlama dönemi
Evet olabilir uygulama tahmini yumurtlama tarihi verir siz akıntıdan takip edin yapışkan oluyor genelde yumurtlama dönemi
sorusormayageldim1905 İyilik iyidir. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2025 775 1.070 28 Dün 03:59 Konu Sahibi Konu Sahibi bbdbyz #3 Benim yumurtlamam uygulama ile birebir tutmadı. Bunun için size ovulasyon testlerini öneririm. Yumurtladığınız günleri öğrenmiş olursunuz
Benim yumurtlamam uygulama ile birebir tutmadı. Bunun için size ovulasyon testlerini öneririm. Yumurtladığınız günleri öğrenmiş olursunuz