• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan 10 gün sonra gebelik testi

BhrMrz

Bir umut işte 😏
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
18
7
86
32
Merhaba kizlar. Kısaca kendimden bahsedeyim. 9 senelik evliyim pkosluyum. İki negatif aşılamam var ve bu 9 sene içinde kimyasal dahi de olsa gebe kalmadim. Pko hariç hiç bir sorunumuz yok. Pko olmasına rağmen aşılama dönemi ve sonraki 1 sene hariç regl düzenim hep 30-31 gündür hiç şaşmaz. Ne zaman yumurtladigimi bile anlarım hem akıntı seklimden hem de testlerden kaynaklı. Ama bir türlü olusmadi gebelik. Ve doktorlar artık direk tüp Bebek demeye başladılar. Doğru düzgün kontrol bile etmiyorlar artık. Size sorum şu aşağıda gördüğünüz ovulasyon testlerim 24.gun hem kaşık ağrısı hemde akıntım yumurta sarısı kıvamında olduğu için test yaptım ve sonuç pikti. 25. gün hala pozitif ama önceki güne göre artık çatlamış görünüyordu( üstünde yazı olmayan da 25.gun). Tabi bu günleri değerlendirdik. Çatlama olduğundan beri kasik ağrım hiç geçmedi her an adet olacakmış gibi. Göğüs hassasiyetide çatlama günü olmaya başladı hala devam ediyor. Bugün catlamanin 10.gunu erken gebelik testi negatif gerçi sabah yapmadım. Pozitife dönme ihtimali var mı hala. Sabah da tekrar test yapicam.Kusura bakmayın çok uzun oldu
1000004288.webp

Merhaba kizlar. Kısaca kendimden bahsedeyim. 9 senelik evliyim pkosluyum. İki negatif aşılamam var ve bu 9 sene içinde kimyasal dahi de olsa gebe kalmadim. Pko hariç hiç bir sorunumuz yok. Pko olmasına rağmen aşılama dönemi ve sonraki 1 sene hariç regl düzenim hep 30-31 gündür hiç şaşmaz. Ne zaman yumurtladigimi bile anlarım hem akıntı seklimden hem de testlerden kaynaklı. Ama bir türlü olusmadi gebelik. Ve doktorlar artık direk tüp Bebek demeye başladılar. Doğru düzgün kontrol bile etmiyorlar artık. Size sorum şu aşağıda gördüğünüz ovulasyon testlerim 24.gun hem kaşık ağrısı hemde akıntım yumurta sarısı kıvamında olduğu için test yaptım ve sonuç pikti. 25. gün hala pozitif ama önceki güne göre artık çatlamış görünüyordu( üstünde yazı olmayan da 25.gun). Tabi bu günleri değerlendirdik. Çatlama olduğundan beri kasik ağrım hiç geçmedi her an adet olacakmış gibi. Göğüs hassasiyetide çatlama günü olmaya başladı hala devam ediyor. Bugün catlamanin 10.gunu erken gebelik testi negatif gerçi sabah yapmadım. Pozitife dönme ihtimali var mı hala. Sabah da tekrar test yapicam.Kusura bakmayın çok uzun olduEki Görüntüle 3682135
Adet gününe kadar negatif çıkma ihtimali var benim geçen ay adetten 1 gün önce çok silik çizgiydi kimyasal oldu o güne kadar hiç pozitif görmememiştim günlerimiz şu an seninle aynı bugün benimde gebelik testim negatif çıktı ama yinede umut var

Canım göğüs hassasiyeti o kadsr erken başlamaz. Ama vücut ovülasyon ve regl arasında hamile gibi davranır bunu unutma bu yüzden test yapacağın gün özellikle bat ve sonrası olmalı öncesi hep içinde bir ama kalı4

Canım göğüs hassasiyeti o kadsr erken başlamaz. Ama vücut ovülasyon ve regl arasında hamile gibi davranır bunu unutma bu yüzden test yapacağın gün özellikle bat ve sonrası olmalı öncesi hep içinde bir ama kalı4
Sirtim belim bir acaip. Normalde de ağrım çok olur benim regl sancısı çok çekerim. Valla bilmiyorum. Denemediğim şey kalmadı zaten direniyorum tüp bebeğe gitmemek için. Göğüs hassasiyetine anlam veremedim zaten bende. Bildiğiniz 10 gündür hem regl ağrısı gibi ağrım hem de göğsümde dokununca üstüne falan yatınca oluyo zaten acı var. Gerçi geçen ay da soğan kürü yapmıştım o da prolaktini yükseltiyor muhtemelen ondan geçen reglimde de çok ağrım vardı ama bu kadar erken baslamamisti

Adet gününe kadar negatif çıkma ihtimali var benim geçen ay adetten 1 gün önce çok silik çizgiydi kimyasal oldu o güne kadar hiç pozitif görmememiştim günlerimiz şu an seninle aynı bugün benimde gebelik testim negatif çıktı ama yinede umut var
Catlamayi gördüğüm için olsa çıkardı diye düşünüyordum ama suanlik bişey yok hayirlisi bakalım

Catlamayi gördüğüm için olsa çıkardı diye düşünüyordum ama suanlik bişey yok hayirlisi bakalım
Benim ovu testlerim de aynı seninki gibiydi dpo 9 bugün negatif, daha erken biliyorum ama herhalde olsaydı hafif de olsa bir gölge oluşurdu

Sirtim belim bir acaip. Normalde de ağrım çok olur benim regl sancısı çok çekerim. Valla bilmiyorum. Denemediğim şey kalmadı zaten direniyorum tüp bebeğe gitmemek için. Göğüs hassasiyetine anlam veremedim zaten bende. Bildiğiniz 10 gündür hem regl ağrısı gibi ağrım hem de göğsümde dokununca üstüne falan yatınca oluyo zaten acı var. Gerçi geçen ay da soğan kürü yapmıştım o da prolaktini yükseltiyor muhtemelen ondan geçen reglimde de çok ağrım vardı ama bu kadar erken baslamamisti
Gülüm ben hepsini yaşadım sonuç hep negatifti ı yüzden kesin bir şey demek çok zor en doğrusu günü beklemek o yüzden

Back
X