Yumurtlamadan 10 gün sonra gebelik testi

Canım kan verdım hamıleyım benmde ilk günlerde agrım oldu hala da sankı regl olack gıbıyım gecıkmenın 10. Gününden sonra testlerde çıkmaya basladı
Tekrar hayırlı olsun canım. Ben 25 Kasım da pik gördüm ve öğleden sonra çatladı muhtemelen biz öncesini ve sonra ki günü değerlendirdik. Yani son ilişki 27 Kasım olsaydı çıkması lazımdı şuana kadar diye düşünüyorum. Tekrar da yumurtlama olmadı. Ama bugün lh testi tekrar koyulasmaya başladı belki şimdi tekrar yumurta olusuyo bilemiyorum valla 9 yıldir her ay aynı gerçekten yoruldum artik

Ben yine elendim geldi benim kırmızılar 😔😔

Merhaba sadece pkosunuz olduğu için mi uzun süredir gebe kalamıyorsunuz? bende de pcos var 1 yıldır deniyoruz ama henüz gebe kalamadım. hormonlarım gayet iyi yumurtalıklarımda da bi sıkıntı yok. inşallah siz de ben de güzel haberler alırız.

Merhaba sadece pkosunuz olduğu için mi uzun süredir gebe kalamıyorsunuz? bende de pcos var 1 yıldır deniyoruz ama henüz gebe kalamadım. hormonlarım gayet iyi yumurtalıklarımda da bi sıkıntı yok. inşallah siz de ben de güzel haberler alırız.

Merhaba evet sadece pkos var başka birşey yok. Benim de değerlerim hormonlarim eşimin de değerleri normal. Ha ben de olmadı diye sizde de olmayacak diye bişey yok. Pkolu olup ilk aydan hamile kalan çok var. Rahim filmi cektirmediyseniz çektirin iyi bir doktor bulun gerisi Allah tan. Ben bıraktım düşmuyorum artık peşine 9 sene oldu olacak olsaydı olurdu bı zamana kadar herşey nasip ben de istemiyorum artik

Rabbim inşallah çocuk nasip eder size. Çok saçma gelicek belki ama 9. yılda bi uğur olduğunu düşünüyorum inşallah size de sirayet eder. Etrafımda uzun süre çocuğu olmayan tanıdıklarımın nedense 9. sene çocukları oldu öyle mi denk geldi bilmem ama inşallah sizinde kucağınız boş kalmaz rabbim size hayırlı evlatlar nasip etsin :)

Ben de sizin için çok dua ettim @BhrMrz inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız :KK200:

Rabbim inşallah çocuk nasip eder size. Çok saçma gelicek belki ama 9. yılda bi uğur olduğunu düşünüyorum inşallah size de sirayet eder. Etrafımda uzun süre çocuğu olmayan tanıdıklarımın nedense 9. sene çocukları oldu öyle mi denk geldi bilmem ama inşallah sizinde kucağınız boş kalmaz rabbim size hayırlı evlatlar nasip etsin :)
Amin inşallah. İsteyen herkesin duasını kabul etsin rabbim. Kimsenin kucağı boş kalmasin

Amin inşallah. İsteyen herkesin duasını kabul etsin rabbim. Kimsenin kucağı boş
Ben de sizin için çok dua ettim @BhrMrz inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız :KK200:
İnşallah teşekkür ederim güzel dualarınız için 🥰

Mesajınızı okudum da cok duygulandım Rabbim size ve sizin gibi Bebek isteyenlere saglıkla hayırlı bebekler nasıp etsin umarım bian önce nasip olur hiç umudunuzu kaybetmeyın cok cok yakın zamanda gebelik haberini alırsınız ınsallah Rahminizi sıcak tutun hiçbi sorun yoksa mutlaka Rahime yerleşme asamasında tutunamıyodur cok dikkat sıcak tutun. Belinize tile vurun adetiniz bitince

Mesajınızı okudum da cok duygulandım Rabbim size ve sizin gibi Bebek isteyenlere saglıkla hayırlı bebekler nasıp etsin umarım bian önce nasip olur hiç umudunuzu kaybetmeyın cok cok yakın zamanda gebelik haberini alırsınız ınsallah Rahminizi sıcak tutun hiçbi sorun yoksa mutlaka Rahime yerleşme asamasında tutunamıyodur cok dikkat sıcak tutun. Belinize tile vurun adetiniz bitince
Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için. Hiç tanımadığınız kişilerden böyle güzel dualar alabilmek beni çok mutlu etti sağolun🥹. Elimden geldiğince sıcak tutmaya çalışıyorum. Tile ne demek anlamını bilmediğimden soruyorum

Canm hani belimizi üşüttügümüzde yakı bandı yapıstırıyoruzya sıcak tutsun diye delikli oluyo umarım görmüşsundur eczanelerde satılıyo. Beline bi yapıstır bakalım bikacgün kalsın hiçbi zararı yok. Burda bi sitede daha önce okumustum denemekte fayda var sende bi arastır bakalım daha detaylı Rabbim umutlarını bekleyişlerini boşa cıkarmasın🤲

Canm hani belimizi üşüttügümüzde yakı bandı yapıstırıyoruzya sıcak tutsun diye delikli oluyo umarım görmüşsundur eczanelerde satılıyo. Beline bi yapıstır bakalım bikacgün kalsın hiçbi zararı yok. Burda bi sitede daha önce okumustum denemekte fayda var sende bi arastır bakalım daha detaylı Rabbim umutlarını bekleyişlerini boşa cıkarmasın🤲
Tamam canım tamam anladım şimdi. Ya benimde fıtık olduğu için ben devamlı kullanıyorum zaten ondan

Merhaba sizin amhınız ve yaşınız kaç hiç inositol kullandınız mı kilo vermeye çalıştınız mı 9 sene çok uzun geldi hsg çekildiniz mi çatlatma tedavisi sonuç vermedi mi hiç

Merhaba sizin amhınız ve yaşınız kaç hiç inositol kullandınız mı kilo vermeye çalıştınız mı 9 sene çok uzun geldi hsg çekildiniz mi çatlatma tedavisi sonuç vermedi mi
Merhaba 32 yaşındayım 9 senelik evliyim. 2 negatif aşılamam var. Aşılama olmadan hsg çektirdim kapalı vs değil. İlk aşılama 5 sene önce oldu 2. ise bir sene sonra. Asilamalari yaptırmadan önce klomen femara kullanıp çatlatma iğnesi tedavisi de gördüm 1 sene hepsi negatif. Amh 4.56. Bunlara rağmen kimyasal dahi de olsa hiç gebelik oluşmadı. Eşime alerjim oldugunu düşünüyorum ☺️ ki aşılama da spermler yıkanıyor alerjik reaksiyon göstermem mümkün değil.

Merhaba 32 yaşındayım 9 senelik evliyim. 2 negatif aşılamam var. Aşılama olmadan hsg çektirdim kapalı vs değil. İlk aşılama 5 sene önce oldu 2. ise bir sene sonra. Asilamalari yaptırmadan önce klomen femara kullanıp çatlatma iğnesi tedavisi de gördüm 1 sene hepsi negatif. Amh 4.56. Bunlara rağmen kimyasal dahi de olsa hiç gebelik oluşmadı. Eşime alerjim oldugunu düşünüyorum ☺️ ki aşılama da spermler yıkanıyor alerjik reaksiyon göstermem mümkün değil.
Ayrıca tedavilere başlamadan 60 kiloydum 3 sene bu kiloda hamile kalmadım. Sonra hormon takviyeleri iğneler vs derken 100 kilo oldum. Şimdi 80 kiloyum hala kilo verme aşamasındayım sürecim devam ediyor inositol pko olduğu için ilk doktor kontrolümden beri ara ara kullaniyorum

Merhaba kizlar. Kısaca kendimden bahsedeyim. 9 senelik evliyim pkosluyum. İki negatif aşılamam var ve bu 9 sene içinde kimyasal dahi de olsa gebe kalmadim. Pko hariç hiç bir sorunumuz yok. Pko olmasına rağmen aşılama dönemi ve sonraki 1 sene hariç regl düzenim hep 30-31 gündür hiç şaşmaz. Ne zaman yumurtladigimi bile anlarım hem akıntı seklimden hem de testlerden kaynaklı. Ama bir türlü olusmadi gebelik. Ve doktorlar artık direk tüp Bebek demeye başladılar. Doğru düzgün kontrol bile etmiyorlar artık. Size sorum şu aşağıda gördüğünüz ovulasyon testlerim 24.gun hem kaşık ağrısı hemde akıntım yumurta sarısı kıvamında olduğu için test yaptım ve sonuç pikti. 25. gün hala pozitif ama önceki güne göre artık çatlamış görünüyordu( üstünde yazı olmayan da 25.gun). Tabi bu günleri değerlendirdik. Çatlama olduğundan beri kasik ağrım hiç geçmedi her an adet olacakmış gibi. Göğüs hassasiyetide çatlama günü olmaya başladı hala devam ediyor. Bugün catlamanin 10.gunu erken gebelik testi negatif gerçi sabah yapmadım. Pozitife dönme ihtimali var mı hala. Sabah da tekrar test yapicam.Kusura bakmayın çok uzun olduEki Görüntüle 3682135
Benimki yumurtlamadan 11.gun silik çizgi çıktı erken geblik testi ile

Ayrıca tedavilere başlamadan 60 kiloydum 3 sene bu kiloda hamile kalmadım. Sonra hormon takviyeleri iğneler vs derken 100 kilo oldum. Şimdi 80 kiloyum hala kilo verme aşamasındayım sürecim devam ediyor inositol pko olduğu için ilk doktor kontrolümden beri ara ara kullaniyorum
Aslında amh ın çok da yüksek değil sana tam kan sayımı yapmanı tabsiye ederim birde insilün direncine baktır eğer d vitamininin 50 altındaysa demirin eksikse b vit magnezyum vb bunları mutlaka halley ve kilo almışsın evet ama vermen gerkiyor illa 50 ol demiyprum ama sağlıklı beslen şekeri hayatından çıkar peki sperm testi yaptınız mı belki tek problem pco değildir eşinde bir damar tıkanıklığı vardır sigara içiyo mu bi sürü faktör var

Back
X