- 25 Eylül 2022
- 119
- 38
- 18
- Konu Sahibi hatice9997
Bu ay ovulasyon testi kullandım 2 kasım pik üzerinden 10 gün geçti kasık ağrılarım var sizce gebelik varmıdır sabah test yaptım ama tek çizgi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gününüz geçti mi? Ben de benzer durumdayım. Kaset test pozitif silik çizgi erken gebelik testi negatif. Kasık ağrısı akıntı çok.Bu ay ovulasyon testi kullandım 2 kasım pik üzerinden 10 gün geçti kasık ağrılarım var sizce gebelik varmıdır sabah test yaptım ama tek çizgi![]()
Günüme daha var tahminim 6-7 gün varGününüz geçti mi? Ben de benzer durumdayım. Kaset test pozitif silik çizgi erken gebelik testi negatif. Kasık ağrısı akıntı çok.
Sabah ilk idrarla testi tekrarlayın. Ben de aynısını yapacağım uyuyamıyorum acabalardanGünüme daha var tahminim 6-7 gün var
Erken gebelik testini sabah mı yaptın gün içerisinde miGününüz geçti mi? Ben de benzer durumdayım. Kaset test pozitif silik çizgi erken gebelik testi negatif. Kasık ağrısı akıntı çok.
Canım önce gündüz 11 12 gibi kaset test yaptım silik çıktı. Yarım saat sonra bir kaset test daha yaptım yine silik çıktı. 1 saat sonra erken gebelik testi yaptım onda negatifErken gebelik testini sabah mı yaptın gün içerisinde mi
Daha cok erken cnmBu ay ovulasyon testi kullandım 2 kasım pik üzerinden 10 gün geçti kasık ağrılarım var sizce gebelik varmıdır sabah test yaptım ama tek çizgi![]()
Öyle yapacam vallaha meraktan çatliyacam yoksaSabah ilk idrarla testi tekrarlayın. Ben de aynısını yapacağım uyuyamıyorum acabalardan![]()
Ne zaman yaparsam çikar acaba bu ovulasyon testi aldığım sayfada hep yumurtlamadan 10 gün sonra 12 gün sonra silik çizgi gördüm yazıyorlarDaha cok erken cnm
Lütfen banada bir şey söyleyin. Kaset testler pozitif erken gebelik testi negatif ne demekDaha cok erken cnm
En iyisi sabah yapmakCanım önce gündüz 11 12 gibi kaset test yaptım silik çıktı. Yarım saat sonra bir kaset test daha yaptım yine silik çıktı. 1 saat sonra erken gebelik testi yaptım onda negatif
En az 3-4 saat idrarını tutman gerekiyor net sonuç alman için ben öyle okumuştumLütfen banada bir şey söyleyin. Kaset testler pozitif erken gebelik testi negatif ne demekbilgim zayıf
Bilmiyordum tamam yarın tekrarlayacağımEn az 3-4 saat idrarını tutman gerekiyor net sonuç alman için ben öyle okumuştum
Sizin gününüz gectimiBilmiyordum tamam yarın tekrarlayacağım
Aslında Dr lar bir hafta gecikme ile test diyorlar ama dayanamıyoruz haliyle. En erken bat gününüzde yapın benceNe zaman yaparsam çikar acaba bu ovulasyon testi aldığım sayfada hep yumurtlamadan 10 gün sonra 12 gün sonra silik çizgi gördüm yazıyorlar
2 gün geciktiSizin gününüz gectimi
Sabah test yapın çıkmaz ise yinede kan verin benim daha günüme var yinede test ypcm çikmazsa gitcem acile kasık ağrım gelince durdurmuyor ara ara geliyor adet sancısı gibi2 gün gecikti
Kızlar pazartesi 400.9 du beta hcgm bugün baktırdım 2215 olmuş sizce normal miAslında Dr lar bir hafta gecikme ile test diyorlar ama dayanamıyoruz haliyle. En erken bat gününüzde yapın bence
Tamam öyle yapayım. O kasık ağrısı bende yumurtlama döneminden bir 5 6 gün sonra başladı hala varSabah test yapın çıkmaz ise yinede kan verin benim daha günüme var yinede test ypcm çikmazsa gitcem acile kasık ağrım gelince durdurmuyor ara ara geliyor adet sancısı gibi