Yumurtlamadan 10 gün sonra

hatice9997

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2022
119
38
18
Bu ay ovulasyon testi kullandım 2 kasım pik üzerinden 10 gün geçti kasık ağrılarım var sizce gebelik varmıdır sabah test yaptım ama tek çizgi 😔

Bu ay ovulasyon testi kullandım 2 kasım pik üzerinden 10 gün geçti kasık ağrılarım var sizce gebelik varmıdır sabah test yaptım ama tek çizgi 😔
Gününüz geçti mi? Ben de benzer durumdayım. Kaset test pozitif silik çizgi erken gebelik testi negatif. Kasık ağrısı akıntı çok.

4 kasımda silikleşti ovulasyon testim test kullanarak hamile kalanlar kaçıncı günde çift çizgiyi gördünüz ??

Ne zaman yaparsam çikar acaba bu ovulasyon testi aldığım sayfada hep yumurtlamadan 10 gün sonra 12 gün sonra silik çizgi gördüm yazıyorlar
Aslında Dr lar bir hafta gecikme ile test diyorlar ama dayanamıyoruz haliyle. En erken bat gününüzde yapın bence

Sabah test yapın çıkmaz ise yinede kan verin benim daha günüme var yinede test ypcm çikmazsa gitcem acile kasık ağrım gelince durdurmuyor ara ara geliyor adet sancısı gibi
Tamam öyle yapayım. O kasık ağrısı bende yumurtlama döneminden bir 5 6 gün sonra başladı hala var

Back
X