Yumurtlamadan 10 gün sonra

Ovulasyon testi farklı kuzum, eczanelerde 5 günlük olarak satılıyor. OVULASYON LH yumurtlama gününü ölçüyor. Gebelik hcg hormonunu.
Instagram minnakkurabiyelerrr sayfasından da alabilirsiniz biyografideki siteden sipariş verin güvenilir sayfa ben hep ordan alıyorum bu 3. Alışım 30 lh+ 5 beta HCG birde 2 şer tane hediye olarak gondermişler 130 TL ye almıştım şuan 160 TL olmuş

Instagram minnakkurabiyelerrr sayfasından da alabilirsiniz biyografideki siteden sipariş verin güvenilir sayfa ben hep ordan alıyorum bu 3. Alışım 30 lh+ 5 beta HCG birde 2 şer tane hediye olarak gondermişler 130 TL ye almıştım şuan 160 TL olmuş
Siz yine 30+5i 130 tlye almissiniz ben 5 gün once eczaneden sadece 5lisini 70e aldim. Bencede internetten daha uyguna geliyor. Bu ay siparişi oyle vereceğim. Tutmazsa.

Merhaba gebelık varmıymış❤️

Back
X