- 21 Eylül 2019
- 237
- 114
- 33
- 31
- Konu Sahibi sakzkraker
-
MERHABA yumurtlamanızın kaçıncı günü acababenim de adetime 4 gün var dün akşam idrarla baktım 2. cizgi çok silikti. kan verdim 4,28 çıktı. değer katlanacak mı takip edecegim. ve bu forumda aynı günler 0 çıkan 1 çıkan kişiler varmış sonra değer yükselmiş o yüzden bekleyin ya da bi kan verin
Ovulasyon testi ile mi takip ettiniz eğer oyleyse Ovulasyon testinizin en koyu olduğu günden itibaren mi 8 yoksa siliklestigi gundenmiyumurtlamamın 8. günü bugün .kan testini akşam yaptırmıştım 7. günü yani
ovu testi ile takip yapıyorum silikleştiği günden itibaren8Ovulasyon testi ile mi takip ettiniz eğer oyleyse Ovulasyon testinizin en koyu olduğu günden itibaren mi 8 yoksa siliklestigi gundenmi
İnşallah çok güzel katlanır değer :)yumurtlamamın 8. günü bugün .kan testini akşam yaptırmıştım 7. günü yani
Umut oldu bu bana benim bugün siliklestigi 8. Günovu testi ile takip yapıyorum silikleştiği günden itibaren8
değer düşük ama bakalım hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler alırız hepimizİnşallah çok güzel katlanır değer :)
Şuan bana umut oldunuz bende adete yakın test yaptım evde çıkmadı olsaydı çıkardı dediler bende adeti bekliyorumBen adetime 2 gun kala test yaptim çıkmadı negatifti kanda degerim 14,5 idi oysaki adetimin 2.gunu yaptım pozitif çıktı degerim 295 oldu bir iki gun sonra tekrarlayin yada kanda baktirin.
EN KISA ZAMANDA SİZİNDE HAYIRLI HABERLERİNİZİ ALIRIZ İNŞALLAH
Canım testinin fotoğrafı varmı acaba bu gün benim silikleştiği günden itibaren 10. Günüm ama testim bembeyaz çıktı silik çizgin hemen mi çıktı seninbenim de adetime 4 gün var dün akşam idrarla baktım 2. cizgi çok silikti. kan verdim 4,28 çıktı. değer katlanacak mı takip edecegim. ve bu forumda aynı günler 0 çıkan 1 çıkan kişiler varmış sonra değer yükselmiş o yüzden bekleyin ya da bi kan verin
Evet hemen çıktı ama çok silik fotoğraf var ama fotoda gözükmüyor çok fazla . Ama bence biraz bekle test 5 dk diyor ama ben önceki yaptiklarimda sonra da baksam 2. Çizgi hiç çıkmadı bu zamana kadarCanım testinin fotoğrafı varmı acaba bu gün benim silikleştiği günden itibaren 10. Günüm ama testim bembeyaz çıktı silik çizgin hemen mi çıktı senin
BUGÜN 2 .GÜN olucak sizin çin değer katlanmışmı diye baktırıcakmısınız bizede haber verin beraber sevinelimEvet hemen çıktı ama çok silik fotoğraf var ama fotoda gözükmüyor çok fazla . Ama bence biraz bekle test 5 dk diyor ama ben önceki yaptiklarimda sonra da baksam 2. Çizgi hiç çıkmadı bu zamana kadar
12. günümün akşamı idrar testinde gölge gibi silik çıkmıştı kan verdim değer 15 çıktı çok düşüktü. Bence olma ihtimali var. bence bir kaç gün içinde yine deneyin.ovulasyon testinin en koyu olduğu günden sonraki 11.gün 28 eylülde pik yaptı test bugün gebelik testi negatif çıktı hala pozitife dönme ihtimali varmıçok moralim bozuldu ..
Canım bana umut oldun şuan benimde bu gün 11. Günümdü sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı bi kaç gün sonra tekrar denicem bakalım12. günümün akşamı idrar testinde gölge gibi silik çıkmıştı kan verdim değer 15 çıktı çok düşüktü. Bence olma ihtimali var. bence bir kaç gün içinde yine deneyin.
12.GÜN OVULAASYON TESTİNİZİN SİLİKLEŞTİĞİ GÜNDEN İTİBAREN Mİ YOKSA EN KOYU OLDUĞU GÜNDEN Mİ12. günümün akşamı idrar testinde gölge gibi silik çıkmıştı kan verdim değer 15 çıktı çok düşüktü. Bence olma ihtimali var. bence bir kaç gün içinde yine deneyin.
Benimde yumurtam geçen hafta pazartesi çatladı bugün yine negatifti testben ovulasyon testi yapmadım telefondaki uygulamada belirtilen yumurtlama tarihinden itibaren 12. gün. Ama uygulamanın belirttiği günde doktora gitmiştim alttan muayne esnasında yumurtanız çatlamış demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?