• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan 13 gün sonra ?

Luluxz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
48
Kızlar mart ayının 24-25 de pik 26 snda çatlama gördüm, 3 gün üst üste ilişki oldu eşimde ve bende bir sorun yok, 4 gündür erken gebelik testi yapıyorum heyecanıma yenik düşerek,ve hepsindede tek çizgi gördüm kuruma çizgisi bile yoktu markası awox erken gebelik testi. Normalde bugün yapmayacaktım ama buradaki yorumlara dayanarak yaptım. Silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm 15 dakika içerisinde önceki testlere tekrar baktım koruma çizgisi bile yoktu sizin yorumlarınızı merak ediyorum fotoğrafı ekliyorum sizce gebelik var mıdır bu arada çıplak gözle bakıldığında çizgi daha net görünüyor

Eklentiler

• IMG_2113.webp
    IMG_2113.webp
    137,6 KB · Görüntüleme: 586
  • IMG_2101.webp
    IMG_2101.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 645
27sinde catladiysa bugün 12.gun ve çizgi var ben görüyorum kan ile netlestir in hayırlı olsun şimdiden 🥰

Kızlar mart ayının 24-25 de pik 26 snda çatlama gördüm, 3 gün üst üste ilişki oldu eşimde ve bende bir sorun yok, 4 gündür erken gebelik testi yapıyorum heyecanıma yenik düşerek,ve hepsindede tek çizgi gördüm kuruma çizgisi bile yoktu markası awox erken gebelik testi. Normalde bugün yapmayacaktım ama buradaki yorumlara dayanarak yaptım. Silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm 15 dakika içerisinde önceki testlere tekrar baktım koruma çizgisi bile yoktu sizin yorumlarınızı merak ediyorum fotoğrafı ekliyorum sizce gebelik var mıdır bu arada çıplak gözle bakıldığında çizgi daha net görünüyor
tekrar test yaptınız mı acaba?

Kızlar merhaba bende şimdi test yaptım 3 dk sonra çok silik çizgi çıktı reglme 2 gün kala ilişki oldu olmaz diye korunmadık regl 6 gün geçikince test yaptım bu çizgiyi görebiliyor musunuz kan verdim 15:30 da çıkıcakmış

Eklentiler

• 911E6B5B-BCE9-4FA8-BC71-61B304BD0053.webp
    911E6B5B-BCE9-4FA8-BC71-61B304BD0053.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 563
Kızlar merhaba bende şimdi test yaptım 3 dk sonra çok silik çizgi çıktı reglme 2 gün kala ilişki oldu olmaz diye korunmadık regl 6 gün geçikince test yaptım bu çizgiyi görebiliyor musunuz kan verdim 15:30 da çıkıcakmış

Eklentiler

• 911E6B5B-BCE9-4FA8-BC71-61B304BD0053.webp
    911E6B5B-BCE9-4FA8-BC71-61B304BD0053.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 565
Hangi marka

Gozukuyor canim

Ben de tam 13 dpo’da test yaptım, negatifti. Bat dün veya bugündü ama henüz regl olmadım. Hala regl olmamış olursam hafta sonu bir test daha yaparım. Önceki düşük hikayemden sonra biraz korkuyorum açıkçası.

Bir de dünden beri yatarken sağa veya sola döndüğümde göbek deliğimin 4 parmak altından bazen ortadan, bazen yanlardan bir acı saplanıyor. Sanki içimden bir şey kopacakmış gibi ani bir ağrı oluyor. Bunu şimdiye kadar hiç yaşamadım. Adet sancım çok fazla olur ama hiç adet sancım yok bu sefer. Sadece bu batma ve acı var. Anlam veremedim.

Back
X