Yumurtlamadan 4-5gun once iliskiden hamilelik

NorthCarolina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
2.284
4.444
133
Merhaba sevgili arkadaslar,
direkt soruya gireyim:)
Yumurtlama gununuzden 4,5 gun onceki iliskiden hamile kalan var mi? Ihtimal dusuk mudur acaba?
Simdiden tesekkurler

Ben ben! Hem de 4-5 gün falan da değil daha fazla . Benim yumurtlama günlerim bariz bellidir . Vajinal akıntı ve libido artışı hep aynı günlerde olur. Yaklaşık 8 ay kadar da ovulasyon testi kullandım ,aynen tahmin ettiğim günlerde yumurtladigimi da teyit etmiştim. 27-28 günde bir regl , 12 ya da 14. gün yumurtlama. Regl 3-4 gün sürer. O ay regl bittikten 2 gün sonra tek ilişki oldu , sağlık problemleri girdi araya ,tekrar bir birliktelik olmadı sonrasinda .Öncesinde 1 buçuk sene hamilelik için ugrasmistim olmamıştı. O ay ilk defa hiç hamilelik şüphem, belirtim , beklentim olmadı yumurtlama dönemini kaçırdık diye ama olacağı varsa oluyormus , bebeğim doğdu da 7 aylık oldu bile

cevabiniz icin cok tesekkur ederiim, miniginizle saglikli ve mutlu gunler dilerim,, hayirlisiyla ve saglikla darisi bizlere insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…