Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayirli olsun reglinize kaç gün varken bu değer çıkmıştı? Benim 5 gün varken 70.7 çıktı, normal mi anlamaya çalışıyorum; bilginiz var mı? Sonuç az önce çıktı, henüz doktora gitmedim
Hayirli olsun reglinize kaç gün varken bu değer çıkmıştı? Benim 5 gün varken 70.7 çıktı, normal mi anlamaya çalışıyorum; bilginiz var mı? Sonuç az önce çıktı, henüz doktora gitmedim
Merhaba, yumurtlama gununden beri goguslerim cok aciyordu; sol kasigima bicak saplanir gibi oluyordu surekli. Son 3-4 gündür de özellikle sabahları çok midem bulanıyor, zaten ondan şüphelendim en çok