Anladım canım yarın sabah birdaha yapcam yine çıkarsa pazartesi veririm kanKan ver de bakalım.hayır benim bulantılarım 7. Haftada başlar 9 ay sürer. Ve tatlı aşığı olduğum halde asla tatlı yiyemem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım yarın sabah birdaha yapcam yine çıkarsa pazartesi veririm kanKan ver de bakalım.hayır benim bulantılarım 7. Haftada başlar 9 ay sürer. Ve tatlı aşığı olduğum halde asla tatlı yiyemem.
HamileyimAnladım canım yarın sabah birdaha yapcam yine çıkarsa pazartesi veririm kan
Hayirli olsun55 çıktı sonuç
Ayyyy hayırlı olsunnnnn canımmm ne güzel haberler alıyoruz darsı bana dua edin lütfennnnHamileyim70.7 cikmis. Senden de guzel haberler bekliyorum.
Ben artık araştıra araştıra öğrendim 5gün varken 70çok normal daha çok yeni önemli olan 2güne bir 2katı artmasıHayirli olsunreglinize kaç gün varken bu değer çıkmıştı? Benim 5 gün varken 70.7 çıktı, normal mi anlamaya çalışıyorum; bilginiz var mı? Sonuç az önce çıktı, henüz doktora gitmedim
O zaman pztsi tekrar kan verecegim, doktor randevusu da aldim zatenBen artık araştıra araştıra öğrendim 5gün varken 70çok normal daha çok yeni önemli olan 2güne bir 2katı artması
Merhaba belirtilerin nelerdiO zaman pztsi tekrar kan verecegim, doktor randevusu da aldim zaten![]()
Ben regl günümde yapmıştım.Hayirli olsunreglinize kaç gün varken bu değer çıkmıştı? Benim 5 gün varken 70.7 çıktı, normal mi anlamaya çalışıyorum; bilginiz var mı? Sonuç az önce çıktı, henüz doktora gitmedim
Merhaba, yumurtlama gununden beri goguslerim cok aciyordu; sol kasigima bicak saplanir gibi oluyordu surekli. Son 3-4 gündür de özellikle sabahları çok midem bulanıyor, zaten ondan şüphelendim en çokMerhaba belirtilerin nelerdi
Cnm o marka ztn yalanci pozitiflik fln veriyor bence cok guvenme başka marka deneGerçekten çıldırcam days doktor yaptım bugün erken gebelik testi negatif nasıl olur yani anlayamadım bu testin yanlış çıkma ihtimali varmı acaba
Merhabalar yorumlarınızı okudum benimde 16. Ve 17.gunlerim yumurtalama gunu bugun catlama ama 16 sindan beri dediğiniz gibi sol kasiginda inanılmaz bir sancı var batıyor gibi bide gogusslerim asiiri hassas tamamen ağrıyor koltuk altıma kadar vuruyor sancı sizce benim icin cok mu erken bat a daha cok var 3 4 ekim gibiMerhaba, yumurtlama gununden beri goguslerim cok aciyordu; sol kasigima bicak saplanir gibi oluyordu surekli. Son 3-4 gündür de özellikle sabahları çok midem bulanıyor, zaten ondan şüphelendim en çok
Merhabalar, benim yumurtlama günü başlayan kasım ve gögüs ağrılarım hiç geçmedi, yumurtlamadan bugüne hala devam ediyor. Eğer sizde de aynı şekilde hiç aralıksız devam ederse bence şüphelenebilirsinizMerhabalar yorumlarınızı okudum benimde 16. Ve 17.gunlerim yumurtalama gunu bugun catlama ama 16 sindan beri dediğiniz gibi sol kasiginda inanılmaz bir sancı var batıyor gibi bide gogusslerim asiiri hassas tamamen ağrıyor koltuk altıma kadar vuruyor sancı sizce benim icin cok mu erken bat a daha cok var 3 4 ekim gibi
Canımm sesin çıkmıyor merak ettim kan verdin miGerçekten çıldırcam days doktor yaptım bugün erken gebelik testi negatif nasıl olur yani anlayamadım bu testin yanlış çıkma ihtimali varmı acaba
Merhabalar yorumlarınızı okudum benimde 16. Ve 17.gunlerim yumurtalama gunu bugun catlama ama 16 sindan beri dediğiniz gibi sol kasiginda inanılmaz bir sancı var batıyor gibi bide gogusslerim asiiri hassas tamamen ağrıyor koltuk altıma kadar vuruyor sancı sizce benim icin cok mu erken batMerhaba, yumurtlama gununden beri goguslerim cok aciyordu; sol kasigima bicak saplanir gibi oluyordu surekli. Son 3-4 gündür de özellikle sabahları çok midem bulanıyor, zaten ondan şüphelendim en çok
Merhabalar yorumlarınızı okudum benimde 16. Ve 17.gunlerim yumurtalama gunu bugun catlama ama 16 sindan beri dediğiniz gibi sol kasiginda inanılmaz bir sancı var batıyor gibi bide gogusslerim asiiri hassas tamamen ağrıyor koltuk altıma kadar vuruyor sancı sizce benim icin cok mu erken bat a daha cok var 3 4 ekim gibi
Benimde ayni sizin dediğiniz gibi regl oncesi başlardı,neredeyse 1 hafta önceden gogus hassasiyeti bu sefer cok cok erken basladi hemde ikisi birden şaşırdım bir de kasik agrisiini görünce sanki ben yazmışım gibi oldum bendeMerhabalar, benim yumurtlama günü başlayan kasım ve gögüs ağrılarım hiç geçmedi, yumurtlamadan bugüne hala devam ediyor. Eğer sizde de aynı şekilde hiç aralıksız devam ederse bence şüphelenebilirsinizbenim normalde gögüslerim regl olmadan 5-7 gün önce hassaslaşır reglden 1 gün önce de geçerdi. Ama hamile kaldığım ay bu hassasiyet çook erken başladı ve hiç kesilmedi
Çoook teşekkür ederimMerhabalar yorumlarınızı okudum benimde 16. Ve 17.gunlerim yumurtalama gunu bugun catlama ama 16 sindan beri dediğiniz gibi sol kasiginda inanılmaz bir sancı var batıyor gibi bide gogusslerim asiiri hassas tamamen ağrıyor koltuk altıma kadar vuruyor sancı sizce benim icin cok mu erken bat
Benimde ayni sizin dediğiniz gibi regl oncesi başlardı,neredeyse 1 hafta önceden gogus hassasiyeti bu sefer cok cok erken basladi hemde ikisi birden şaşırdım bir de kasik agrisiini görünce sanki ben yazmışım gibi oldum bendekasik agrisini bu kadar hissettiğim başka ay olmamıştı sanırım okadar diyorum hala da ağrısından uyuyamıyorum belime kadar vuruyor neredeyse
hamileliğiniz de hayirli olsun
insallah benimde pozitif sonuçlanır
![]()