Yumurtlamadan beri devam eden akıntı

Masalperisiiiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2021
116
19
48
Kizlar normalde akıntısı olan bir insan değilim fakat yumurtlamadan beri akıntım devam ediyor kokusuz ve renksiz regle 2 gün kaldı akıntı hala devam ediyor böyle bişey yaşayan var mı gebelik testi negatif

Kizlar normalde akıntısı olan bir insan değilim fakat yumurtlamadan beri akıntım devam ediyor kokusuz ve renksiz regle 2 gün kaldı akıntı hala devam ediyor böyle bişey yaşayan var mı gebelik testi negatif
Benimde yumurtlamadan beri akıntım var arada sarı görüyorum şeffaf görüyorum. Bugün adet günüm yumurtam çatladı normalde ama adet olmadim. Yarın da olmazsam test vereceğim

Benimde yumurtlamadan beri akıntım var arada sarı görüyorum şeffaf görüyorum. Bugün adet günüm yumurtam çatladı normalde ama adet olmadim. Yarın da olmazsam test vereceğim
Benimde aynı canım gebelik testi negatif ama 2 gün kaldı reglye o yüzden umudum bitti biraz

Aynı şekilde yumurtlamadan beri devam eden ishal göğüs ağrısı da var fakat pkos yüzünden hiç bir belirtiye belirti diyemiyorum

Back
X