Yumurtlamadan bir hafta sonra lekelenme

• Konu Sahibi Konu Sahibi ifna1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ifna1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
879
338
18
Kızlar ben de pkos var Benim adet olacağım zamanda yumurtlama görüyorum böyle olduğu için adetim iki hafta ileri atıyo. En son yumurtlamamı 8 ağustosta pik gördüm. Normalde 2 hafta sonra adet olmam lazım ama benden bugün afedersiniz kahverengi leke geliyo 5-6 gündür de kasığım inanılmaz ağrıyodu. Yani yumurtlamadan hemen sonra adet olunur mu iyice benim vücudun dengesi şaştı herhaldeacaba gördüğüm yumurtlama değil miydi anlayamadım ya. Bu durumu yaşayan var mı aramızda? Adet olacakmışım gibi de hiç göğüs acısı ağrısı falan yok

Canım yerleşme de olabilir belirti arama çünkü bende de belirti 0 belki bebistir bir kaç güne test yap bence

Canım yerleşme de olabilir belirti arama çünkü bende de belirti 0 belki bebistir bir kaç güne test yap bence
Gerçekten mi ya İnşallah rabbim güldürür yüzümüz 2 senedir olmuyo bebiş. Haziran 24 te hsg çekildim inşallah olmuştur hala sağ kasığım çok ağrıyo

Gerçekten mi ya İnşallah rabbim güldürür yüzümüz 2 senedir olmuyo bebiş. Haziran 24 te hsg çekildim inşallah olmuştur hala sağ kasığım çok ağrıyo
Her gebelikte belirti olmak zorunda değil ki benim de göğüs hassasiyeti 0 adet olsun sanıp tuvalete koşuyordum belki bu ay gelmiştir annesi yerleşmeden genelde 3-4 gün sonra pozitif çıkabilir beta arttıkça güzel haberlerini bekliyorumm

Allah razı olsun duanı eksik etme olur mu bu ayda adet olursam aşılama deniycez iğnelerim falan hazır bakalım ne oluyor

Allah razı olsun duanı eksik etme olur mu bu ayda adet olursam aşılama deniycez iğnelerim falan hazır bakalım ne oluyor
Dua edeceğim elbette Allahım kolaylıkta tez zamanda versin

Amiiin amiiin sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde pkos falan var mıydı bir de doğal gebelik mi oldu
1 yıldır deniyoruz pco görünümu var demişti doktorum evet ümidimi kaybetmiştim aralıkta aşılama yaptırmaya karar vermiştik evet doğal yoldan oldu

Allahım hikayemiz benzer inşallah benimde yüzüm güler

Evet ocean kullanıyorum 2. Kutumun bitmesine 14 tane falan kaldı
Ay ben de 4 kutuda hamile kaldım bir de denemek istersen çörek otu bal tarçın kullandım yumurtlamayı çok net hissediyordum bu pcosan dolayı ben ondan öncesinde yumurtlama göremedim 2-3 ay

Ay ben de 4 kutuda hamile kaldım bir de denemek istersen çörek otu bal tarçın kullandım yumurtlamayı çok net hissediyordum bu pcosan dolayı ben ondan öncesinde yumurtlama göremedim 2-3 ay
Allahım ne güzel bu ay olmasa bile ban umut oldun ovulasyonla takip ediyorum genelde yumurtlamayı canım o dediklerini kullanmadım pkostan dolayı belki hormonları alt üst eder diye

Allahım ne güzel bu ay olmasa bile ban umut oldun ovulasyonla takip ediyorum genelde yumurtlamayı canım o dediklerini kullanmadım pkostan dolayı belki hormonları alt üst eder diye
Her zaman umudun olsun daha genciz elbet olacak canım benim hep dualarımda olacaksin

Allah razı olsun senden bebişine sağlıkla kolaylıkla kavuş ismim elif aklına gelirse duanı eksik etme
Tamam Elifim hiç şüphen olmasın namazlarimda adınla dua edeceğim ama sen de söz ver haberi alır almaz bana yazıyorsun inşallah

Bu durumu yaşayan birileri var mı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…