Canım yerleşme de olabilir belirti arama çünkü bende de belirti 0Kızlar ben de pkos var Benim adet olacağım zamanda yumurtlama görüyorum böyle olduğu için adetim iki hafta ileri atıyo. En son yumurtlamamı 8 ağustosta pik gördüm. Normalde 2 hafta sonra adet olmam lazım ama benden bugün afedersiniz kahverengi leke geliyo 5-6 gündür de kasığım inanılmaz ağrıyodu. Yani yumurtlamadan hemen sonra adet olunur mu iyice benim vücudun dengesi şaştı herhaldeacaba gördüğüm yumurtlama değil miydi anlayamadım ya. Bu durumu yaşayan var mı aramızda? Adet olacakmışım gibi de hiç göğüs acısı ağrısı falan yok
Gerçekten mi yaCanım yerleşme de olabilir belirti arama çünkü bende de belirti 0belki bebistir bir kaç güne test yap bence
Her gebelikte belirti olmak zorunda değil ki benim de göğüs hassasiyeti 0 adet olsun sanıp tuvalete koşuyordumGerçekten mi yaİnşallah rabbim güldürür yüzümüz 2 senedir olmuyo bebiş. Haziran 24 te hsg çekildim inşallah olmuştur hala sağ kasığım çok ağrıyo
Allah razı olsun duanı eksik etme olur muHer gebelikte belirti olmak zorunda değil ki benim de göğüs hassasiyeti 0 adet olsun sanıp tuvalete koşuyordumbelki bu ay gelmiştir annesi yerleşmeden genelde 3-4 gün sonra pozitif çıkabilir beta arttıkça güzel haberlerini bekliyorumm
Dua edeceğim elbetteAllah razı olsun duanı eksik etme olur mubu ayda adet olursam aşılama deniycez iğnelerim falan hazır bakalım ne oluyor
Amiiin amiiinDua edeceğim elbetteAllahım kolaylıkta tez zamanda versin
1 yıldır deniyoruz pco görünümu var demişti doktorum evetAmiiin amiiinsizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde pkos falan var mıydı bir de doğal gebelik mi oldu
Gülecek eminimAllahım hikayemiz benzer inşallah benimde yüzüm güler
Ben de fazlasıyla ümitsiz bi insanımGülecek eminimeninde sonunda oluyor hep böyle düşündüm ben bir şekilde olacak diye
İnositol kullanıyor musunBen de fazlasıyla ümitsiz bi insanım
Evet ocean kullanıyorum 2. Kutumun bitmesine 14 tane falan kaldıİnositol kullanıyor musun
Ay ben de 4 kutuda hamile kaldımEvet ocean kullanıyorum 2. Kutumun bitmesine 14 tane falan kaldı
Allahım ne güzel bu ay olmasa bile ban umut oldunAy ben de 4 kutuda hamile kaldımbir de denemek istersen çörek otu bal tarçın kullandım yumurtlamayı çok net hissediyordum bu pcosan dolayı ben ondan öncesinde yumurtlama göremedim 2-3 ay
Her zaman umudun olsun daha genciz elbet olacakAllahım ne güzel bu ay olmasa bile ban umut oldunovulasyonla takip ediyorum genelde yumurtlamayı canım o dediklerini kullanmadım pkostan dolayı belki hormonları alt üst eder diye
Allah razı olsun senden bebişine sağlıkla kolaylıkla kavuşHer zaman umudun olsun daha genciz elbet olacakcanım benim hep dualarımda olacaksin
Tamam ElifimAllah razı olsun senden bebişine sağlıkla kolaylıkla kavuşismim elif aklına gelirse duanı eksik etme
Tamamdır canım benim inşallah güzel haberle gelirimTamam Elifimhiç şüphen olmasın namazlarimda adınla dua edeceğim ama sen de söz ver haberi alır almaz bana yazıyorsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?