ya aslında bunların hepsı gebelık belırtısı kızz yoksa sız hamısmısınız..ayy Allahıma dua edın bu gece kabul olsn dualrınız ısallah....amın:Saruboceq:
canım netteki yumurtlama hesaplarına bakma sen ymurtlama daha geç de olabiliyor.ama hamilede olabilirsin canım istersen kan testi yaptır yada adet gününe kadar bekle
Ayyy yaa bal damliyor agzinizdan cok umutlaniyorum bu ay git gide :dance: insalahh belirtileri görenler bi an önce hami$ kalirlar :CüvCüv:
Arkadaşlar ben düzenli yumurtlayan ama malesef stresten dolayı hamiile kalamayan biri olarak adetin bitimin 9 ile 14 gün arasında hafif başlayan devamında şiddetlenen kasık ağrıları yaşıyorum.Bekarken bu durumdan korktuğum için dra gitmiştim bana çok şanslı olduğumu ve bebek istediğim zaman bu sancıların bitimine kadar takip etmemi önermişti.Gene muayne için 3 ay önce dra gittiğim de hamilelik istediğimi ama kalamadığımı yumurtlama günümü de nasıl takip ettiğimi anlatmıştım.Hiçbirşey bizim bildiğimiz gibi değilmiş:1closedeyes: Yumurta tam zamanında çatlayabilirmiş ama çatladığı şekil çok önemliymiş yani yumurta spermin içeri girmesini engelleyecek şekilde de çatlayabiliyormuş bu da yumurtanın kalitesini bozuyormuş...Çok uzun oldu değil mi kızlar ama ne duyduysam hepsni paylaşmak istiyorum sonuçta hepimizin hedefi aynı:dance:
1 saat önce eczaneye kostum test aldim öyle heyecanliydimki!!! eve geldim testi actim plastik bardagi getirdim ,tam o sirada ne hissedim kahverengi bi akinti ardindan pembemsi bikac damla kan :gitme: yikildim adeta cok umutlanmistim bide tam o sirada öyle olmasi hem sasirtti hemde üzdü 3 günlük gecikmeden sonra gelen kanamada sanmiyorumki yerlesme kanamasi olsun benneyaptımki sizleri tebrik ediyorum kizlar kendinize,bebislerinize iyi bakin :çok üzgünüm:
hayatım devamı geldi mi yoksa o şekilde kesildi mi.Kanamanı sen gene de takip et derim eğer olması gerekenden farklı olursa hemen bir dr a git derim.umutsuzluğa kapılma
kızlar günaydın
bende bu ay inşallah hamile kalmak istiyorumm ALLAH izin verirse
bende en son 3 temmuzda adet oldum işte 4 gün falan sürdü adetim ama bu 2 gündür benimde belimde çok büyük bir ağrı var birde sizinde dediğiniz gibi kasıklarımda biraz ağrı oldu.bende belki yumurtlama dönemindeyim falan diye düşündüm yardımlarınızıda bekliyorum tabi konuyla ilgili
inşallah güzel anne adayları inşallah bu ay olur yaaaa
:Saruboceq:
Canım senin yumurtlama ağrıların varmı hala o dönem başka ne belirtilerin oluyor duArkadaşlar ben düzenli yumurtlayan ama malesef stresten dolayı hamiile kalamayan biri olarak adetin bitimin 9 ile 14 gün arasında hafif başlayan devamında şiddetlenen kasık ağrıları yaşıyorum.Bekarken bu durumdan korktuğum için dra gitmiştim bana çok şanslı olduğumu ve bebek istediğim zaman bu sancıların bitimine kadar takip etmemi önermişti.Gene muayne için 3 ay önce dra gittiğim de hamilelik istediğimi ama kalamadığımı yumurtlama günümü de nasıl takip ettiğimi anlatmıştım.Hiçbirşey bizim bildiğimiz gibi değilmiş:1closedeyes: Yumurta tam zamanında çatlayabilirmiş ama çatladığı şekil çok önemliymiş yani yumurta spermin içeri girmesini engelleyecek şekilde de çatlayabiliyormuş bu da yumurtanın kalitesini bozuyormuş...Çok uzun oldu değil mi kızlar ama ne duyduysam hepsni paylaşmak istiyorum sonuçta hepimizin hedefi aynı:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?