- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi pozitifbiri
-
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyor eğer ovulasyon testi kullanmadıysanız çatlamanızın tam gününü belki bilemeyebilirsiniz ondan gününüz belki şaşıyordur
Evet mesela pcos olanlardada adet yumurtlama süresi uzadığı için yada erken olduğu için düzensizleşiyorYani 20. Gün bile yumurtlasam ondan 14 gün sonra adet mi olmam gerekir ?
Evet mesela pcos olanlardada adet yumurtlama süresi uzadığı için yada erken olduğu için düzensizleşiyor
Asko ben yumurtlama görüp 16. Gün regl olanlardanim. 14 teorisi bende hic tutmadi
Yani ayın 1 inde yumurtlama görüyorsam, ayin 2sinden basliyorum ayın 17 sinde regl oluyorum ve aradaki süre 16 günYani 16 da yumurtlayip 16 gün sonra mi regl oldun peki ?çözmem lazım bu işi, çok pis sinir oldum
Adete bir gün kala bile yumurtlama olan bayanlar var benim de 13/14/15 bu ay mesela 15. Gün yumurtlama oldu klasik benim de ovülasyon ile adet arası 11/12 gün sürüyor sonra adet oluyorum . Bu insanlarda değişkenlik gösterebilir.Evet mesela pcos olanlardada adet yumurtlama süresi uzadığı için yada erken olduğu için düzensizleşiyor
Luteal faz canım kişiden kişiye değişiyor bildiğim kadarıyla ortlama sayısı 14 gün diye biliyorum benŞunu merak ediyorum genelde uygulamalar yumurtlama gününü doğru göstermiyor. Misal ben akıntı takibi ve baş agrimi diğer kasık ağrısı vs takip ettigimde 17. Gün yumurtlamis gördüm kendimi. Yumurtlamadan 17 gün sonra da adet mi olmam gerekiyor yoksa her türlü yumurtlamadan 14 gün sonra mi adet olmalıyım? Adet günüm değişiyor gibi o yüzden kendimce bir bat tahmini yöntemi bulmalıyım :)
Luteal faz canım kişiden kişiye değişiyor bildiğim kadarıyla ortlama sayısı 14 gün diye biliyorum ben
Çok güzel bir alışkanlık takvim tutmak ben çoktandır tutuyordum ama üstüne fazla düşmüyordum kacirdigim günler oluyordu şu sıralar kaçırmamaya dikkat ediyorumFarkettim ettim canımgeç olsa da ben kendimi tanıdım takvim tuta tuta
Çok güzel bir alışkanlık takvim tutmak ben çoktandır tutuyordum ama üstüne fazla düşmüyordum kacirdigim günler oluyordu şu sıralar kaçırmamaya dikkat ediyorum
Nasıl bir ateş takibi acabaKesinlikle. Ben ateş takibi de yapıyorum her şey net oluyor saat gibi yaratmış Allah vucutlarimizi elhamdülillah
Nasıl bir ateş takibi acaba
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?