Yumurtlamadan kaç gün sonra çift çizgi gördünüz ?

ismihazan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
1.082
2.788
133
merhabalar. Bu ay ovu testi ile yumurta takibi yaptım. 2inci çiZginin en koyu olduğu günü ve ertesi gün silikleşmeden itibaren 3 gün daha değerlendirdik. 31ekim yum günüm idi. Bugün yum üzerinden 11 gün geçti. Biraz önce test yaptım fakat kalbim kadar temiz Beyaz bir sayfa .... bu ay da mı olmadı yoksa erken mi test yaptım bilemiyorum, yum gününden sonra 9.uncu gün bile öğrenen var:KK43:bu arada 4aydır deniyoruz.

Ben ovulasyondaki poztitiften 9 gun sonra ucuz testlerde ogrendim gebeligimi.senn kendini herkesle kiyaslama bence.bende cikar sende tam adet gunu cikar.belli olmuo

Canim fazla takma kafana ben adetten 2 gun once test yaptm yoktu 1 hafta gecti pozitif cikti gec dollenme die bsey var cnm

Olmadı maalesef :KK43:

Ah canım ne diyeyim şu an bende tam onun üzüntüsünü yaşıyorum ve sen aklıma geldin inşallah o güzel haber vermiştir moralim düzelir dedim
Benimde az önce adetim basladi... Her ay ayrı umutlar her ay o bekleyiş sonra aynı hayal kırıklığı ... Allah'ım tez zamanda nasip eder inşallah Aralık ayı uğurlu gelir bize ....

13.günü sabah yaptım çok çok silik ikinci çizgi vardı güneşe tutunca görünüyordu.yani 12.gün yapsam negatif çıkacakmış .
hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm üzülme olur inşallah
Ben de yumurtlamadan sonra 10.gün denedim hicbir sey cıkmadı. 11.gün İki farklı marka ile aynı anda denedim ikisinde de pembeydi cizgi.

merhabalar. Bu ay ovu testi ile yumurta takibi yaptım. 2inci çiZginin en koyu olduğu günü ve ertesi gün silikleşmeden itibaren 3 gün daha değerlendirdik. 31ekim yum günüm idi. Bugün yum üzerinden 11 gün geçti. Biraz önce test yaptım fakat kalbim kadar temiz Beyaz bir sayfa .... bu ay da mı olmadı yoksa erken mi test yaptım bilemiyorum, yum gününden sonra 9.uncu gün bile öğrenen var:KK43:bu arada 4aydır deniyoruz.
Canım ben 11.gün gördüm fakat benim yumurtlamam da erken oldugu İcin erken döllenmeye baglıyorum. Bircok kisi adet gecikmesiyle ve sonrasında görüyor cizgiyi bence sabret biraz daha bekle derim

Ben de yumurtlamadan sonra 10.gün denedim hicbir sey cıkmadı. 11.gün İki farklı marka ile aynı anda denedim ikisinde de pembeydi cizgi.
Canım ben 11.gün gördüm fakat benim yumurtlamam da erken oldugu İcin erken döllenmeye baglıyorum. Bircok kisi adet gecikmesiyle ve sonrasında görüyor cizgiyi bence sabret biraz daha bekle derim

Maalesef adet oldum kızlar , :(

Back
X