Yumurtlamadan kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz?

havvaarslan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
270
133
18
Kızlar merhaba Eylül ayında kimyasal geçirdim. Ekim ayı adetim 3 gün çok az sürdü geçti. Kasım ayı adetim 1 inde bitti fakat ayın 5 inde yumurtlama akıntım geldi. 4 ü ve 6 sını değerlendirmistik. Yumurtlama üzerinden toplam 11 gün geçti ve benim 2 gündür öyle böyle bir iştahım yok 25 yaşındayım ilk defa gece yataktan kalkıp yemek yedim ömrüm boyunca yetmediğim yemeği yedim. Bugün iğnem vardı b12 iğnesi vuruluyorum. Sağlık ocağından eve dönerken burnuma pastanın üstünde şeffaf jel olur ya meyveler üzerine sıkılır onun kokusunu aldım canım nasıl pasta istedi. Etrafta bakındım sordum pastanede yokmuş. Şaşırdım çok iyi koku almam normalde. Ve bata henüz daha çok var. 27 sinde bat. Bunları yaşayan başına bu tarz olay gelen var mı?

Canım koku hassasiyeti gebelikte erken belirti tabi ama batına çok var , bu kadar çabuk belirti göstereceğini sanmıyorum psikolojikte oluyor bende bebek bekliyorum ve bana sorsan her ay bi belirtim var ama gebelik yok. O yüzden düşünüp kendini strese sokma , günün yaklaşsın eğer belirtilerinde artış varsa test yaparsın inşallah gebesindir

Yani açıkçası üzerine durmuyorum şu an o kadar yoğun bir tempo var ki hayatımda. Çocuk aklıma bile gelmiyor. Bu 2 gündür bu yazdıklarıma ek mide yanması ve sık idrara çıkma da var iştahım artıp yemek yemeye kalkınca aklıma geldi acaba mi dedim. Çok erken ama hiç başıma böyle bir şey gelmediği için acaba mi dedim. Göğüs hassasiyeti olsun kasikda ağrı falan olsun onlar yok mesela

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

4 Aydır istiyoruz nerdeyse
Her ay belirti buluyorum kendimde
Adete 7 gün kaldı
Keskin belirti yok
Kasık batması bel ağrısı iştah artması
Vs hepsi adete belirtileri imiş şahsen ben kendimde öyle gözlemledm

4 Aydır istiyoruz nerdeyse
Her ay belirti buluyorum kendimde
Adete 7 gün kaldı
Keskin belirti yok
Kasık batması bel ağrısı iştah artması
Vs hepsi adete belirtileri imiş şahsen ben kendimde öyle gözlemledm
Bende Eylül ayında yanlışlıkla hamile kalıp kimyasal geçirdim ondan sonra korunmayı bıraktık. Fakat ilişki olsun çok düzenli takip etmedim. Eylül ayındaki kimyasal gebelik düşük olunca fark ettim o derece üstüne düşmedim. Belirti coktu ama insanlar ne kadar uğraşıyor bu kadar kolay hamile kalamam dedim umursamadım. Bu ay da takip etmedim buraya yazdığım tarihleri bile takvimden açıp baktım. Acaba demem normalde dün yemek yemem bugün o kokuyu almam acaba mi dedirtti aklımin ucunda bile yoktu. Kendimi dinlesem belirti çok bulurum ama şaştım kaldım en sağlıklısı regli beklemek galiba

Herkeste her belirti olacak diye bişey yok bak böyle yapıp yaptığımız tek şey kendimizi strese sokmak , ben de çoçuk istiyorum ve şu üç aydır yaptığım test sayısı 20 ye yakın , şimdi bıraktım artık kendime eziyet etmeyi . Sende öyle yap .

Ben 2 aydır düşünüyorum Eylül ayında niyetim yoktu kazayla kaldım kimyasal oldu ve 2 aydır düşünüyorum hiç test yapmadım üzerine durmuyorum ama bakalım yaşayıp göreceğiz.

Ben 1 sene boyunca neler aşermedim ki hamile sanıyordum her ay kendimi psikolojik oluyor maalesef çook yeni böyle bir belirtinin olması imkansız. En son hamile kaldım resmen duman is kokusu geldi burnuma psikolojik yine dedim ama maalesef boş gebelik yaşadım kürtaj oldum.

Anladım canım benim üzüldüm hayırlısı olsun hepimizin hakkında bat bekliyorum belirtiler hala aynı şekil devam ediyor üzerine durmamaya çalışıyorum. Ekstra olarak suratımı sivilce bastı kaç yıldır böyle görmedim yüzümü rezil durumda ama bakalım bat gelsin göreceğim

Güzel haberlerle gel inşallah hakkınızda ne hayırlıysa o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…