Merhaba kızlar 8 aylık evliyim. Ilk 6 ay boyunca yasmin kullandım sonra eşimle bebek düşünmeye başladık ve gebelik öncesi kontrole gitmeye karar verdim her iki yumurtalığımda da kist olduğunu öğrendim 3 ayrı doktora sordum hepsi en kisa zamanda alınması gerektigini soyledi. bir hafta içerisinde apar topar ameliyata girdim çok şükür sorunsuz geçti. Doktor ameliyattan 1 ay sonra gebelik düşünebileceğimizi kan değerlerime göre de başka hiç bir engel olmadığını söyledi vakit kaybetmemek için ilk aydan ovulasyon testiyle takip etmeye başladım. Bat 21 Marttı ovulasyonda piki 1 Nisanda gördüm 2 nisanda yumurtlama oldu ağrılardan da hissettim. Gebelik testi yapmak için çok sabırsızlanıyorum beklemek çok zor bugun 5. gün ovulasyondan sonraki 9. gunden itibaren birkaç gunde bir test yapicam sonuçlari burada paylaşırım. İlk aydan tutar mı dersiniz :) kist ameliyatlarından sonra gebelik daha kolay olabiliyor yumurtaliklar kendini toparlamak için çok aktif calistigindan ama tabi engel de olacak olabilir. Bugun kasık ağrılarım başladı hayır olsun inşallah bu güzel kandil gününde Allah isteyen herkese sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin