YUMURTLAMADAN KAÇ GÜN SONRA İDRAR TESTİNDE POZİTİF GÖRDÜNÜZ

Hamilece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
836
1.395
113
32
hanımlar yumurtlama gününüzden kaç gün sonra idrar testinde pozitif gördünüz

Yumurtlamanı takip edıyormuydun cnm
Hayır. Zaten bir yıldan sonra tamamen vazgeçtiğim bi zamanda hamile olduğumu öğrendim. Sonuç hüsran oldu o ayrı mesele. İkizlerim olacaktı nasip olmadı.

Adetlerın duzenlımi yumurtlama takip ettınmi
Adetim 3-4 aydır 26 günde bir oluyor ondan önce 28 günde bir oluyordu düzenli . Ovulasyon testinden değil ama flo diye bir uygulamadan takip ediyordum dün gece erken gebelik testi yaptım sırf meraktan negatif çıktı adete 6 gün var

Adetim 3-4 aydır 26 günde bir oluyor ondan önce 28 günde bir oluyordu düzenli . Ovulasyon testinden değil ama flo diye bir uygulamadan takip ediyordum dün gece erken gebelik testi yaptım sırf meraktan negatif çıktı adete 6 gün var
Ovılasyon tesiriyle takıp yap cnm gebe kalırsın inş ben oglumdada bundada ovılasyonla takip ettım adetlerım çok duzensız yoksa bılemıyorum yumurtlamayı

Yumurtlama 6 haziranda oldu tek iliski oldu o gün ve 16 haziranda yani 10.gün ovulasyon testi pik çıkınca ovu.ile birlikte gelen testlerden yaptim silik cikti bi kaç gün sabahlari takip ettim koyulaşınca kan verdim öğrendim.

Ovılasyon tesiriyle takıp yap cnm gebe kalırsın inş ben oglumdada bundada ovılasyonla takip ettım adetlerım çok duzensız yoksa bılemıyorum yumurtlamayı
Malesef bugün eşimde sperm haretinin yavaş olduğu bilgisini aldık doktordan sperm testi yapılmıştı ve yarın ultrason çekilicekmiş çok üzgünüm bu durum düzelirmi bilmiyorum

Benimde bugün yumurtlamadan sonra 11 . Gün kızlar testim silik çizgi hamileyim bende galiba Pazartesi kan vereceğim inş

Malesef bugün eşimde sperm haretinin yavaş olduğu bilgisini aldık doktordan sperm testi yapılmıştı ve yarın ultrason çekilicekmiş çok üzgünüm bu durum düzelirmi bilmiyorum
Cnm bu yaygın bır durum hallolur ıns tedavıyle üzülme stres herseyi etkiliyor biliyosun

Back
X