Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın benimde 10. Günüm test yapcm bklm cnmYumurtlama 8 Haziran da oldu ben 23 Haziran da evde test yaptım öğrendim adet 2 gün geçmişti
Yumurtlamanı takip edıyormuydun cnmAdet tarihinden 3 gün sonra idrar testinde çıkmıştı.
Hayır. Zaten bir yıldan sonra tamamen vazgeçtiğim bi zamanda hamile olduğumu öğrendim. Sonuç hüsran oldu o ayrı mesele. İkizlerim olacaktı nasip olmadı.Yumurtlamanı takip edıyormuydun cnm
Ben ovulasyon testi ile takip ettim yumurtlamayıYumurtlamanı takip edıyormuydun cnm
Adetime 1 hafta var test yapsam çıkarmıBen ovulasyon testi ile takip ettim yumurtlamayı
Ben ovulasyon testi ile takip ettim yumurtlamayı
[/. Daha öncesinde test yapıp çıkmadığı olmusmuydu cnm
Adetlerın duzenlımi yumurtlama takip ettınmiAdetime 1 hafta var test yapsam çıkarmı
İnşallah yıne kısmet olur cnm hepımızeeHayır. Zaten bir yıldan sonra tamamen vazgeçtiğim bi zamanda hamile olduğumu öğrendim. Sonuç hüsran oldu o ayrı mesele. İkizlerim olacaktı nasip olmadı.
Adetim 3-4 aydır 26 günde bir oluyor ondan önce 28 günde bir oluyordu düzenli . Ovulasyon testinden değil ama flo diye bir uygulamadan takip ediyordum dün gece erken gebelik testi yaptım sırf meraktan negatif çıktı adete 6 gün varAdetlerın duzenlımi yumurtlama takip ettınmi
Ovılasyon tesiriyle takıp yap cnm gebe kalırsın inş ben oglumdada bundada ovılasyonla takip ettım adetlerım çok duzensız yoksa bılemıyorum yumurtlamayıAdetim 3-4 aydır 26 günde bir oluyor ondan önce 28 günde bir oluyordu düzenli . Ovulasyon testinden değil ama flo diye bir uygulamadan takip ediyordum dün gece erken gebelik testi yaptım sırf meraktan negatif çıktı adete 6 gün var
Malesef bugün eşimde sperm haretinin yavaş olduğu bilgisini aldık doktordan sperm testi yapılmıştı ve yarın ultrason çekilicekmiş çok üzgünüm bu durum düzelirmi bilmiyorumOvılasyon tesiriyle takıp yap cnm gebe kalırsın inş ben oglumdada bundada ovılasyonla takip ettım adetlerım çok duzensız yoksa bılemıyorum yumurtlamayı
Cnm bu yaygın bır durum hallolur ıns tedavıyle üzülme stres herseyi etkiliyor biliyosunMalesef bugün eşimde sperm haretinin yavaş olduğu bilgisini aldık doktordan sperm testi yapılmıştı ve yarın ultrason çekilicekmiş çok üzgünüm bu durum düzelirmi bilmiyorum
Masallah canımYumurtlama 6 haziranda oldu tek iliski oldu o gün ve 16 haziranda yani 10.gün ovulasyon testi pik çıkınca ovu.ile birlikte gelen testlerden yaptim silik cikti bi kaç gün sabahlari takip ettim koyulaşınca kan verdim öğrendim.
Masallah kaç aylık gebesinizAdetime 4 gün kala ögrendim