Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmmmmm çok sevindiiimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizler içinde dua et ve kendine çok dikkat etKızlar verdim kan gebeyim ❤
Tesekkur ederm cnm yumurtlamamı bildiğim için üstünden 11. Gün bugun değerim 40 cıktı 3 haftalık oluyor doktor hesabına göre Pazartesi tekrar kan vereceğim düzenli artısı görmek için isteyen herkese yaşatsın ıns rabbimCanımmmmmm çok sevindiiimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizler içinde dua et ve kendine çok dikkat etNe kadarlıkmış kaç cıktı beta hcg?
tekrar tebrikler
Çok sevindimm kuzuum darısı başımıza bizi gelişmelerden haberdar etmeyi unutmaTesekkur ederm cnm yumurtlamamı bildiğim için üstünden 11. Gün bugun değerim 40 cıktı 3 haftalık oluyor doktor hesabına göre Pazartesi tekrar kan vereceğim düzenli artısı görmek için isteyen herkese yaşatsın ıns rabbim ❤
Bende göremedim yap yarin yeni bir test bakalim .İnsallah dualariniz kabul olur .iyi gecelerKızlar o kadar silikki sadece ben görebiliyorumfotoğrafını çektim ama görünmedi yine de ekliyorum inşallah olmuştur kızlar ya hepimiz için dua ediyorum bu ara o ladar cok hamile haberi alıyorumki her duyduğum haberde peşinden de sende yok mu bişeler sorusu geliyo. İnsanlar ne kadar kolay sorup yorum yapabiliyolar, inşallah son bulur hasretimiz ❤
Cnm naptın test yaptınmıÇok sevindimm kuzuum darısı başımıza bizi gelişmelerden haberdar etmeyi unutma ❤ Pazartesiye kadar inşallah cok güzel yükselir değerin![]()
Sanki bende göremedimBende göremedim yap yarin yeni bir test bakalim .İnsallah dualariniz kabul olur .iyi geceler
Canım eğer o silik cızgıyı göruyosan bence sen kesin hamilesin inş ve test yapmak için çok erken geçen Cuma yumurtlama olmuş sımdı bıle cıkıyorsa var bıseylerKuzular sadece gönül gözüyle görülüyobu sabahta yaptım ama aynı siliklikte çıktı bugün geçen hafta cuma yumurtlamıştım sanırım bikaç gün daha beklemem lazım
holaaa sende durumlar ne ? Hamilece gibi sende güzel haberler ver bize
ama kuzuu sadece ben görüyorumm sanırım umutlanmaya yer arıyorum. Bu ayda olmazsa adet olduktan sonra hsg çektirip doktorumu değiştiricem. Yıl sonuna kadar bikaç aşılama denemeyi planlıyoruz yine de olmazsa yıl sonunda tüp bebek için çalışmalara başlıcaz. İnşallah gerek kalmaz evliliğimin ilk zamanlarında vajinusmusla uğraştım. İlişkiye cok zor giriyodum şimdi de doktor kontrolünde aynı sıkıntıyı yaşıyorum o yüzden gözümde büyüyo aşılama ve tüp bebekCanım eğer o silik cızgıyı göruyosan bence sen kesin hamilesin inş ve test yapmak için çok erken geçen Cuma yumurtlama olmuş sımdı bıle cıkıyorsa var bıseyler![]()
5 haftalik bugün benimkiKuzular sadece gönül gözüyle görülüyobu sabahta yaptım ama aynı siliklikte çıktı bugün geçen hafta cuma yumurtlamıştım sanırım bikaç gün daha beklemem lazım
holaaa sende durumlar ne ? Hamilece gibi sende güzel haberler ver bize
Canim evet testincok erken yapmissin .bekle bakalim en az 10gun gecsin yumurtlamadan ...Dualarim seninleaahhh canımmm kaçırmışımmm çok özür dilerimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok çok sevindiimmm :) eee kızlar bi ben eksik kalmışımm bana dua edin olur muu :)
Sıkıntı etmemeye çalış cnm ne kadardır denıyorsunuz vala benım en belirgin belirtim göguslerıme el degmıyor ondan çok suphelenmiştim zatenama kuzuu sadece ben görüyorumm sanırım umutlanmaya yer arıyorum. Bu ayda olmazsa adet olduktan sonra hsg çektirip doktorumu değiştiricem. Yıl sonuna kadar bikaç aşılama denemeyi planlıyoruz yine de olmazsa yıl sonunda tüp bebek için çalışmalara başlıcaz. İnşallah gerek kalmaz evliliğimin ilk zamanlarında vajinusmusla uğraştım. İlişkiye cok zor giriyodum şimdi de doktor kontrolünde aynı sıkıntıyı yaşıyorum o yüzden gözümde büyüyo aşılama ve tüp bebekİnşallah hiçbirimize gerek kalmaz:) Sen nasılsın canım belirtilerin var mı?İyi hissediyo musun:)
Cnm napıyosun test yaptınmıama kuzuu sadece ben görüyorumm sanırım umutlanmaya yer arıyorum. Bu ayda olmazsa adet olduktan sonra hsg çektirip doktorumu değiştiricem. Yıl sonuna kadar bikaç aşılama denemeyi planlıyoruz yine de olmazsa yıl sonunda tüp bebek için çalışmalara başlıcaz. İnşallah gerek kalmaz evliliğimin ilk zamanlarında vajinusmusla uğraştım. İlişkiye cok zor giriyodum şimdi de doktor kontrolünde aynı sıkıntıyı yaşıyorum o yüzden gözümde büyüyo aşılama ve tüp bebekİnşallah hiçbirimize gerek kalmaz:) Sen nasılsın canım belirtilerin var mı?İyi hissediyo musun:)
Canım sabah yaptım negatif çıktı dün akşam ovülasyon testinde ikinci çizgi çok koyuydu bu sabah biraz daha silikti acaba tekrar yumurtluyo olabilir miyim? Geçen hafta cuma yumurtam çatlamıştı. Nolur nolmaz diye sabahı değerlendirdik pek ümidim yok doğal yolla olacağından. Sen napıyosun pazartesi kan vermye gidiceksin dimi? Herşey yolunda mı?Cnm napıyosun test yaptınmı
Merhaba bügün deneme amaçlı adetime 2 gün kala ovülasyon testi yaptım ve iki test yaptım ikiside aşıeı koyu renkli çıktı sonra şüphelenip idrar da gebelij testi yaptım silik çıktı daha sonra erken gebelik testi yaptım oda daha belirgin çıkınca kanda hcg testi için akşam 6 da hastanrye gittik ve test sonucu 0-5 değerler arası hamile değilsin ama benim ki 23,14 çıktı size hamilemiyim yoksa başka bir anlamı varmı bunun ?Cnm bu yaygın bır durum hallolur ıns tedavıyle üzülme stres herseyi etkiliyor biliyosun
Walla kan degerlerini hic bilmiyorum ama silik testinin fotosunu atarmisin ?hadi insallah hamilesindirMerhaba bügün deneme amaçlı adetime 2 gün kala ovülasyon testi yaptım ve iki test yaptım ikiside aşıeı koyu renkli çıktı sonra şüphelenip idrar da gebelij testi yaptım silik çıktı daha sonra erken gebelik testi yaptım oda daha belirgin çıkınca kanda hcg testi için akşam 6 da hastanrye gittik ve test sonucu 0-5 değerler arası hamile değilsin ama benim ki 23,14 çıktı size hamilemiyim yoksa başka bir anlamı varmı bunun ?
AA hayırlı olsun cnm gebesin sadece çok küçük olduğu için öyle cıkmıs 3 4 gün sonra bir daha kan ver beynimde degerım 40 cıktıMerhaba bügün deneme amaçlı adetime 2 gün kala ovülasyon testi yaptım ve iki test yaptım ikiside aşıeı koyu renkli çıktı sonra şüphelenip idrar da gebelij testi yaptım silik çıktı daha sonra erken gebelik testi yaptım oda daha belirgin çıkınca kanda hcg testi için akşam 6 da hastanrye gittik ve test sonucu 0-5 değerler arası hamile değilsin ama benim ki 23,14 çıktı size hamilemiyim yoksa başka bir anlamı varmı bunun ?
Hamile cnm kan degerıne göre 10 çıksa bıle gebelik var demektir sadece küçükWalla kan degerlerini hic bilmiyorum ama silik testinin fotosunu atarmisin ?hadi insallah hamilesindir