• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan kaç gün sonra kanda pozitif çıkar

berna4200

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2025
54
5
1
30
Kızlar 8 kasımda yumurtlama oldu şeffaf akıntım vardı dün kan verdim negatif çıktı sizce yükselir mi erken mi vermişim yoksa olsa çıkar mıydı

Ben de 8-9 kasım yumurtlama günümdü heralde o haftayı değerlendirdik biraz belirti var gibi ama anlamlandıramıyorum. Karnım ağrıyo gibi ama nasıl bi ağrı tanımlayamıyorum. Sizde bir belirti var mı?

Ben de 8-9 kasım yumurtlama günümdü heralde o haftayı değerlendirdik biraz belirti var gibi ama anlamlandıramıyorum. Karnım ağrıyo gibi ama nasıl bi ağrı tanımlayamıyorum. Sizde bir belirti var mı?
Benim de göğüslerim aşırı ağrıyor özellikle uçları, kasıklarım arada çekiyor ağrıyor gibi psikolojik mi anlamadım. siz yumurtlama gününü nasıl anladınız

Canım en güvenilir 12-14 gün sonrası yeterki diyorlar kan testi için .
Yani pozitifleşir mi bazılarının erken sonuç veriyormuşta ben 7.gün yaptırmış oldum 0.05 çıktı az da olsa küçük bi değer çıkardı diyip üzüldüm biraz

Yani pozitifleşir mi bazılarının erken sonuç veriyormuşta ben 7.gün yaptırmış oldum 0.05 çıktı az da olsa küçük bi değer çıkardı diyip üzüldüm biraz
7 gün bence çok erken ya daha yerleşme yeni bile oluyor olabilir

Back
X