Evet canım ama çok küçük detaylı görmek için alttan bakılmasını istedim ben rahatlamak için idrara da evet sıkışık gitmiştim . Bugün ama sabah çok az kahverengi bı leke geldi akıntı gibi çok çok az di neden olabilir bilemiyorum var mı bir fikrinSoramadım hiç bişey kese görünmedi direk çıktım 5 haftayı geçtik niye goremioz anlamadım idrara skisik gelmemişsin dedi gorunmuo dedi haftaya bida randevu bulabilirsem giderim bakalm ozmn detaylı sorim ins .alttan bakalm dedi yok dedim senin karnından görünmüş muydu cnm
Bir defalikti bir daha gelmedi bende evham yapmak istemedim açıkçası dikkat etmeye çalışıyorum bu önümüzdeki hafta içi doktora gidicem zaten bakalımBen alttan bakmayalim dedim cnm 1 2 hafta daha beklim napm artık bende mrk ediorumda göremedik gittiilk gebeligimde hemen görmüştüm keseleri anlamadm . Leke geldiyse bı git cnm ben hiç rastlamadım lekeye o yüzden iyi kötü birşey demem doğru olmaz ,ama durdu mu leke gelmesi peki anlık mi geldi. bende beyaz akıntı var 3 5 gündür süregelen .