Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var ama kaç dkda ciktigi da önemliKızlar benim testime bakar mısınız. Silik çizgimi var. Bana mı öyle geliyor![]()
2 günde 2 katına çıkması gerekiyor,sizin 1 günde 2 katına çıkmış bence güzel düşünelimKan verdim bugün 24 saatte 22.6 çıktı sizce artma nasıl 1 günde
Sonuç ne oldu cnm adet mi oldun gecikti mi bende de kasık ağrısı devamlı oluyo özellikle sol bacağıma yansio bnm adet günüm haftaya bakalımBenim yumurtlamam 4-5 Mayıs'a denk geliyordu, bazı aksilikler nedeniyle sadece 5'inde bir kez denedik. Açıkçası pek ümidim yok bu ay için, ama istemsizce vücuduma odaklandığımdan devamlı bir belirti yakalama çabasındayım. Beni ümitlendiren fazla sıvı tüketmememe rağmen çok sık idrara çıkmaya başlamam ve ara ara hissettiğim kasık ağrısı. Normalde testi pazar sabahı yapacaktım, ama bugün kasık ağrısını da yaşayınca 'yap yahu ne olacak' dedim, tabi sonuç negatif.. Şimdi düşünüyorum, üzerinden tam 7 gün bile geçmemiş, test için çok acele ettim. 18 Mayıs'ta regl olacağım, belki o gün başlamazsa yeniden test yapabilirim. Son durumu paylaşırım.
Hayırlısı olsun şimdiden, güzel haberlerinizi bekliyorum :)
Test yaptıniz miBen femara kullanıyorum. Son regl tarihim 17 nisandı. Tahminimce 1-2 mayıs gibi yumurtladim. Bu ay stres olmamak için ovulasyon testi bile yapmadım. 17sini bekleyeyim diyorum test için ama şimdiden bi gerginlik basladi bende.![]()
Evet var benimde ilk gebeligimde böyle çıkmıştı hatta beta çifter çifter katlandı ikizmisim ama birini doğuma 1hafta kala kaybettim rabbim içimde büyüttü geri aldı meleğimi . Sizin de gozunuzaydin sağlıcakla gelsin ins bende 2.yi düşünüyorum inşallah olur sağlıklı sıhhatliAdete 5 gün var böyle çıktı varmı acaba bunlara bile inanamıyorum artik
Belirtiler üzerine mi yaptınız testi ?Adete 5 gün var böyle çıktı varmı acaba bunlara bile inanamıyorum artik
Kesin yumurtlama gununu nasil biliyorsunuz.ovulasyon mu kullaniyorsunzBenimde 15nisandı. 9. Gün kan testi yaptırdım negatif çıktı inşallah pozitife döner![]()
Evet ovülaayon testi kullanmıştım. Silikleşmeden önceki gün yumurtlama diye yorumladım benKesin yumurtlama gununu nasil biliyorsunuz.ovulasyon mu kullaniyorsunz
Regl oldum dün malesef.Test yaptıniz mi
Bende devamlı olan sol kasık ağrısı hiç bitmedi 1 haftadır mafetti korunmasız ilişkiden sonra olması ve devam etmesi normal mi acabaArkadaşlar bende de bazı belirtiler var ama erken test yapmak istemiyorum regle 4 gün var henüz yumurtlama gününden bir kaç gün sonra oluşan kasık ve bel ağrısı göğüs hassasiyeti son iki gündür de inanılmaz bı uyku hali ve halsizlik bilemiyorum psikolojik mi gece ay da doktora gitmiştim prolaktin değeri biraz yüksek çıkmıştı ilaç kullanmaya başladım ve en son ki reglim baya sökülmustu şimdi bilemiyorum belirtileri kafamda mi kuruyorum diyorum ama yaşadığım şeyler erken değil mi test yapmak için 4 gün daha beklemek gerek sanırım ?
Nasip ins diğer aya olurRegl oldum dün malesef.
Bilmiyorum ki bende şu iki gündür çok fazla yaşamıyorum ara ara batma şeklinde oluyor ama aşırı uyku ve halsizlik var ve göğüs ve göğüs ucu hassasiyeti amaan vallahi düşün düşün geçmiyor günler de :)sen peki ovulasyon günlerini takip etmiş miydinBende devamlı olan sol kasık ağrısı hiç bitmedi 1 haftadır mafetti korunmasız ilişkiden sonra olması ve devam etmesi normal mi acaba
TeşekkürlerEvet ovülaayon testi kullanmıştım. Silikleşmeden önceki gün yumurtlama diye yorumladım ben
Şuanda durumunuz nedirBenimde 15nisandı. 9. Gün kan testi yaptırdım negatif çıktı inşallah pozitife döner![]()
Hamileyim pozitife döndü aynı ay :)Şuanda durumunuz nedir