- 25 Ocak 2023
- 227
- 64
- 13
- 23
Ayyh çok şükür maşallah belirtilerinin nedir benim adet tarime bı kacgun kaldı amma sadece göğüslerim çok sert açıyor ve gaz varHamileyim pozitife döndü aynı ay :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyh çok şükür maşallah belirtilerinin nedir benim adet tarime bı kacgun kaldı amma sadece göğüslerim çok sert açıyor ve gaz varHamileyim pozitife döndü aynı ay :)
Göğüs hassasiyetim adet gecikmesinden 6 7 gün sonra başladı benim. Sadece adet ağrısı gibi ağrım vardı o kadar başka hiçbir belirti yoktuAyyh çok şükür maşallah belirtilerinin nedir benim adet tarime bı kacgun kaldı amma sadece göğüslerim çok sert açıyor ve gaz var
Şuanda benim öyleGöğüs hassasiyetim adet gecikmesinden 6 7 gün sonra başladı benim. Sadece adet ağrısı gibi ağrım vardı o kadar başka hiçbir belirti yoktu
Evet test yapmadım ama akıntı takibi ve pogramdaki dogurganli günlerini değerlendirdim bende de göğüs ucu sizlamasi var ilk gebeligimde de oluodu ama unutmuşum çoğu şeyi. Aslında 2 aylikda ameliyatliyim daha bakalm hayırlısıBilmiyorum ki bende şu iki gündür çok fazla yaşamıyorum ara ara batma şeklinde oluyor ama aşırı uyku ve halsizlik var ve göğüs ve göğüs ucu hassasiyeti amaan vallahi düşün düşün geçmiyor günler de :)sen peki ovulasyon günlerini takip etmiş miydin
Hayırlı olsun inşallah rabbim saglicakla versin kucağınıza .peki birşey sorsam sma testi verdiniz mi hiç aklınızda bulundu mu sanırım babadan aliniyormus gebe iken de verilir mi acabaGöğüs hassasiyetim adet gecikmesinden 6 7 gün sonra başladı benim. Sadece adet ağrısı gibi ağrım vardı o kadar başka hiçbir belirti yoktu
Regle kaç gün var peki ? Benim iki gün var bugünü saymazsak yapsam mı diyorum hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum aslındaEvet test yapmadım ama akıntı takibi ve pogramdaki dogurganli günlerini değerlendirdim bende de göğüs ucu sizlamasi var ilk gebeligimde de oluodu ama unutmuşum çoğu şeyi. Aslında 2 aylikda ameliyatliyim daha bakalm hayırlısı![]()
6 gün dahaRegle kaç gün var peki ? Benim iki gün var bugünü saymazsak yapsam mı diyorum hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum aslında
6 gün dahaidrarda hemen cikmio aslında ama erken yumurtlama olunca cikio benim ilk gebeligimde 5 gün kalâ çıkmıştı
Bende dayanamadım yaptım bugün bişi çıkmadı ama sol kasık dahil belimde yanmali bir ağrı göğüs ağrısı var idrara çok geç yansio gercide yinede yaptım negatif bakalm ,Bilemiyorum yapsam mı yapmasam mi dayanamam belki yarına alır yaparım ilk idrar la belirsizlik de çok kötü var mı yok mu göğüs hassasiyetim belki prolaktinim düşmemiştir ondandır da diyorum ama bir yanimda umutlu çünkü kaç aydır ilk defa bu ay yumurtlama akıntısı gördüm ben
Olabilir tabiki bazen bir gün bile çok şey fark ettiriyormus bence umudunu kaybetme derim ben . Benim umudum da dediğim gibi ilk defa yumurtlama akıntısı yaşamam bende bugün test aldım yarın sabah yapmayı düşünüyorum cesaret edebilirsem yarın 15.gun olacak varsa çıkar heralde diye düşünüyorumBelki çıkar 14 gunse benim 10 11 gün olmuş belki o yüzden çıkmadı![]()
Bende de yumurtlama oldu eminim 2 defa değerlendirdim ztnde bakalm , kızım 4 yaşında bu da 2. Olur ins olursa ilkim ikizdi oğlumu kaybettim karnimda şimdi yaş gitti iyice artık zamanı nasip bakalm cnm sende test yapınca yaz bende haber veririmOlabilir tabiki bazen bir gün bile çok şey fark ettiriyormus bence umudunu kaybetme derim ben . Benim umudum da dediğim gibi ilk defa yumurtlama akıntısı yaşamam bende bugün test aldım yarın sabah yapmayı düşünüyorum cesaret edebilirsem yarın 15.gun olacak varsa çıkar heralde diye düşünüyorum
Allah bağışlasın kızını canımBende de yumurtlama oldu eminim 2 defa değerlendirdim ztnde bakalm , kızım 4 yaşında bu da 2. Olur ins olursa ilkim ikizdi oğlumu kaybettim karnimda şimdi yaş gitti iyice artık zamanı nasip bakalm cnm sende test yapınca yaz bende haber veririm![]()
10 canım adete 4 gün kala felanArkadaşlar yumurtlamadan kaç gün sonra test pozitif çıkar en erken
Ben 5 gün kala yaptım çıkmadı10 canım adete 4 gün kala felan
Sence var mı o ikinci silik çizgiyi bir tek ben mi goruyorum yanıltmasın marka felanBen 5 gün kala yaptım çıkmadı![]()