Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım hadi hayırlı olsun kuzumSence var mı o ikinci silik çizgiyi bir tek ben mi goruyorum yanıltmasın marka felan
Ver cnm bugün mutlakaArkadaşlar sizce var mı regli gunum normalde yarın bugün kan versem mi
E Essa8619Yaaa hiç sorma gece kalktım bı kalkmisken yapayım dedim hemen belirdi tabi ben şokkan verdim bakalım sonucu bugün çıkar netlestireyim dedim :) kendimi çok tuhaf hissediyorum daha doğrusu ne hissedecegimi bilemiyorum tabi çok mutluyum orası ayrı ama sanki hayattabi evreyi geride bırakmış yepyeni bı maratona girecek gibi hissediyorum duygularımı tarif edemiyorum sanırım
![]()
Tmm cnm daha 4 günüm var. 2 test almstm biri gitti diğerinde son 1gun kalincaya sakladım bakalm
Aynen canım nasip valla değerin çıktımı seninde
Bende aşırı acıkma iştah açılması var cnm sende de varmı sürekli acikiyorum
Çıktı canım dün 82Aynen canım nasip valla değerin çıktımı seninde
Oh oh maşallahÇıktı canım dün 82![]()
Tebrik ederim dua et bizede erken gebelik testimi yapmıştın yumurtlamadan kaç gün geçtiÇıktı canım dün 82![]()
Kaset testti demi cnm seninki erken gebelik testi değildi gibi geldi banaÇıktı canım dün 82![]()
İlk yaptığınız Pembe Kapaklı test erken gebelik testi miydi acabaBugün kaset test yaptım çok silik kimyasal değildir umarım
Erken gebelik testiydi canımKaset testti demi cnm seninki erken gebelik testi değildi gibi geldi bana
Canım 15 gün geçti öyle test yaptım evet erken gebelik testiydi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrik ederim dua et bizede erken gebelik testimi yapmıştın yumurtlamadan kaç gün geçti![]()
O zaman hala umut var benim için ben yumurtlamadan 10 gün aonra normal test yaptım negatifti adetim yarınCanım 15 gün geçti öyle test yaptım evet erken gebelik testiydi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Bende bu sabah yaptım canım normal kaset testle silik çıktı atıyorum 3 gün evel yoktu şimdi gördük Allah'ın izniyleErken gebelik testiydi canım