Yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif çıkar arkadaşlar

O zaman hala umut var benim için ben yumurtlamadan 10 gün aonra normal test yaptım negatifti adetim yarın☺️
Bende 10 11 günde yaptım yoktu bugün 13. Gün çıktı silik cikti cnm ama keseyi görmek lazım tabi önemli olan o bakalm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah daha kan vermedim yarın artık

Bende 10 11 günde yaptım yoktu bugün 13. Gün çıktı silik cikti cnm ama keseyi görmek lazım tabi önemli olan o bakalm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah daha kan vermedim yarın artık
Bizede dua et sağlıkla al kucağına inşallah hamilesindir🥰

Bende bu sabah yaptım canım normal kaset testle silik çıktı atıyorum 3 gün evel yoktu şimdi gördük Allah'ın izniyle🤲🥹
Kizlar benimde öyle oldu kaset trsle şıllık çizgi gördüm bende varmıdır sizce

Eklentiler

• IMG-20230525-WA0003.webp
    IMG-20230525-WA0003.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 275
İmşallah yarın doktora gidicrgim
Gozunuzaydin burası yeni hamisler sayfası oldu rabbim bekleyenlere de nasip etsin bende daha Dr a gitmedim biraz ağırdan alım dedim yarın kan veririm ins ztn kese görünmez önce kan değerleri önemli.benmde kalça kısmından bel ağrım var hafif ama sol kasık ağrısı çok kastı bu sefer beni direk ordan anladım ilk gebeligimde hiç yasamamstm böyle ağrı

Yok canım bat günüm yarın bel ağrım 2 gündür adet sancısı gibi kasık ağrım var. Bugünde göğsüm şişti. Adet belirtileri var yani
Ozmn test yap cikablr cnm benimde cmrtesi 2 gün kala çıktı. ilk gebeligim ikizdi daha adetime 5 gün vardı çıkmıştı silik çizgi sonra çift kese gördük

Ozmn test yap cikablr cnm benimde cmrtesi 2 gün kala çıktı. ilk gebeligim ikizdi daha adetime 5 gün vardı çıkmıştı silik çizgi sonra çift kese gördük
Testim yokki evde kalmadı en son salı yaptım kaset test negatifti yumurtlama sonrası 10. Gündü. Bakalım yarın olmazsam yaparım test. Hayırlısını diliyorum Allahtan

Back
X