Yumurtlamadan sonra 10. Gün negatif çıkıyor yardım

Rubyy69

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
3
Yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün hâlâ negatif moralim çok bozuldu umutlanmıştım ama başıma gelen varmı pozitife dönen

Benim de ayni suanda ama dongunuz kisaysa pozitiflesme ihtimali var uzunsa olmayabilir. Kac gün var reglinize

Benim de ayni suanda ama dongunuz kisaysa pozitiflesme ihtimali var uzunsa olmayabilir. Kac gün var reglinize
Benim döngüm 30 günde bir oluyor genel olarak bat 28 Eylül dün kan verdim negatif yumurtlamam da 11 Eylül de ben de bir umut ediyorum keşke pozitife çevrilse diye ama ne belirti ne bir şey var tık yok

Benim döngüm 30 günde bir oluyor genel olarak bat 28 Eylül dün kan verdim negatif yumurtlamam da 11 Eylül de ben de bir umut ediyorum keşke pozitife çevrilse diye ama ne belirti ne bir şey var tık yok
Benim yumurtlama tarihi ayni da döngüm 26 nasil oluyor oyleyse bu ay gec mi yumurtlamis oluyosunuz biraz yoksa benimki mi erken acaba sat 31 agustos

Benim yumurtlama tarihi ayni da döngüm 26 nasil oluyor oyleyse bu ay gec mi yumurtlamis oluyosunuz biraz yoksa benimki mi erken acaba sat 31 agustos
Yani bilemedim 28 Ağustos 2 eylül arası adetim benim , ovulasyon testi kullandım ayın 11 inde pik gördüm 30 günde bir oluyorum hemen hemen bazen bir gün önce bir gün sonra da oluyor

Anladım. Bende 10 ve 11inde pik gördüm

Back
X