Yumurtlamadan sonra 9. Gün

mioyawxs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
57
10
3
22
Selam kızlar aranıza yeni katıldım lütfen yardımcı olur musunuz yumurtlama dan sonra dokuzuncu günüm artı med gebelik testi ve erken gebelik testi yaptım dört tane hepsinde hayalet ve silik çizgi çıktı bugün preductor ve artı med erken gebelik yaptım artı med de çıktı ama preductor negatif çok moralim bozuldu sizce var mıdır.😞

Artimed gibi testler yalancı çizgi verebiliyor canım yada kuruma çizgisi.
Predictor early olana inanmalısın.
Aynı zamanda yumurtlamadan 9 gün sonrası çok erken 1 hafta daha sabret kana bile yansımamıştır daha hcg

17487751179104807157289933308852.webp
17487751179104807157289933308852.webp
Aynı zamanda yumurtlamadan 9 gün sonrası çok erken 1 hafta daha sabret kana bile yansımamıştır daha hcg
İlk otuz saniyede hemen çizgi belirince çok mutlu olmuştum ama sonrası hayal kırıklığı işte sabredemiyorum da pragnant gebelik testi var yarın onu deniyeceğim inşallah çıkar

Eki Görüntüle 3599599 Eki Görüntüle 3599599

İlk otuz saniyede hemen çizgi belirince çok mutlu olmuştum ama sonrası hayal kırıklığı işte sabredemiyorum da pragnant gebelik testi var yarın onu deniyeceğim inşallah çıkar
İnan ki ben de her ay böyleyim. Örneğin cikmayacagini bile bile daha erken olduğunu bile bile dünya kadar test yapıyorum hem manevi olarak kendimi yoruyorum hem maddi olarak
Sen bilirsin canım umarım vardır
Allah kucağımızı boş bırakmasın

İnan ki ben de her ay böyleyim. Örneğin cikmayacagini bile bile daha erken olduğunu bile bile dünya kadar test yapıyorum hem manevi olarak kendimi yoruyorum hem maddi olarak
Sen bilirsin canım umarım vardır
Allah kucağımızı boş bırakmasın
Amin inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız Rabbim tüm isteyenlere versin

Ben 9. Gün yaptım kaset testte aşırı silik çizgi gördüm laboquick marka test
MVIMG_20250531_171042.webp

Ben yapmadım test yok elimde laboquick çok güvenilir diye biliyorum ama artımed de çok yalancı gördüm kendimde inşaallah bebeğiniz sizinledir ama 🤲
Laboquick bende geçen ay kuruma çizgisi çıkardı eğer 10 dk den sonra çıktıysa inanmayım tekrarlayın

Peki belirtileriniz varmı? meme hassasiyeti vs.?
Öyle çok belirti yok testte gördükten sonra 2 gün boyunca öyle bi kalça ve bacak ağrım oldu ki tek taraflı anlatamam yürüyemiyodum bile sonra arada hafif mide bulantısı gibi bişey oluyo adetten 3 gün önce de hep baş ağrım oldu ve herkeste olan ara ara giren kasık ağrıları

Back
X