Yumurtlamadan sonra bir daha ilişki yaşıyor musunuz

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
3.931
2.207
83
32
Arkadaşlar sorum şu, biz genelde regldwn sonra gün aşırı başlayıp yumurtlama ve çatlama gününden sonra artık gün aşırı ilişkiyi bırakıtoruz. Hatta demekki regldwn sonra full gün aşırı ve yumurtlama günü hergün derken sıkılıyoruz ki sonrasında nadir oluyor. Bunun gebeliğe bi engeli var mıdır akşıma takıldı.
Ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama ve soneasındaki iki günü de değerlendirip bırakıyorız.
Hamile kalanlar yardımcı olur musunuz tecrübelerini

Ben ovulasyon testi kullanmamıştım. Adet bitiminden sonra çoğunlukla gün aşırı denemistik ve 2.ayimda hamile kaldım.

Arkadaşlar sorum şu, biz genelde regldwn sonra gün aşırı başlayıp yumurtlama ve çatlama gününden sonra artık gün aşırı ilişkiyi bırakıtoruz. Hatta demekki regldwn sonra full gün aşırı ve yumurtlama günü hergün derken sıkılıyoruz ki sonrasında nadir oluyor. Bunun gebeliğe bi engeli var mıdır akşıma takıldı.
Ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama ve soneasındaki iki günü de değerlendirip bırakıyorız.
Hamile kalanlar yardımcı olur musunuz tecrübelerini
Doktorum bana 10.12.14.16 günleri önermişti bir sonraki regle kadar değil. hamile kalmak için tabi. Sen gene istersen yaparsın :)

Doktorum bana 10.12.14.16 günleri önermişti bir sonraki regle kadar değil. hamile kalmak için tabi. Sen gene istersen yaparsın :)
Yok bizim de amaç gebelikte . 6 aydır olmadı. Normalde regl sonrası başlarız yumurtlama görünce o günleri de değerlendiririz sonra bırakırız . Bırakırım dediğim artık 4-5 günde bir ancs. Acaba dedim bı yüzden mi çoxuk olmuyor🤣🤣 o günler de mi önemli acaba dedim

Bu ay mesela 8-9-10-12-14-16-17-18 i değerlendirdik🤣 ovulayona göre 15.gün koyuydu 16. Gün gündüz daha fazla koyuydu çizgi. 18. Günden sonra değerlendirmedik . Eşimin sperm sorunu yok

Bizde geçen ay yumurtlamadan sonra regle kadar sadece bir kere birliktelik olmuş sen düşün gerisini 😀 insan artık daralıyor çünkü

Bence yumurtlamadan sonrası da önemli. Ben doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırıken bile geç döllenme oldu hele ovulasyon testinde bu daha da mümkün. Kendinizi sadece bebek olsun diye şartlamamaya çalışın yoksa gerçekten eziyet oluyor. İlla gün aşırı ya da her gün olmak zorunda değil. Ayrıca testlerde strese sokup daha çok isteksiz olmanızı sağlıyor. Az çok yumurtlamanızı tahmin edebiliyorsunuzdur diye düşünüyorum 2-3 günde bir ilişki yeterli oluyor spermler içerde yaşıyor zaten 3-5 gün. Ciddi bir sorun yoksa ovulasyon testi olmadan deneyin bence

Bence yumurtlamadan sonrası da önemli. Ben doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırıken bile geç döllenme oldu hele ovulasyon testinde bu daha da mümkün. Kendinizi sadece bebek olsun diye şartlamamaya çalışın yoksa gerçekten eziyet oluyor. İlla gün aşırı ya da her gün olmak zorunda değil. Ayrıca testlerde strese sokup daha çok isteksiz olmanızı sağlıyor. Az çok yumurtlamanızı tahmin edebiliyorsunuzdur diye düşünüyorum 2-3 günde bir ilişki yeterli oluyor spermler içerde yaşıyor zaten 3-5 gün. Ciddi bir sorun yoksa ovulasyon testi olmadan deneyin bence
Geç döllenme olayı nasıl oljyor onu anlamıyorum? Mesela dontor kontrolünde yumurtladığınızı be çatladığını gördünüz. O yumurtanın belli bi ömrü yok mu bazen daha mı uzun oluyor ömrü

Geç döllenme olayı nasıl oljyor onu anlamıyorum? Mesela dontor kontrolünde yumurtladığınızı be çatladığını gördünüz. O yumurtanın belli bi ömrü yok mu bazen daha mı uzun oluyor ömrü
Tabi ki de belli bir ömrü var yumurtanın. Çoğu kişi 24 saat diyor. O ay doktor benim sol tarafta yumurtamın çatladığını söyledi. Sağ tarafta bir tane daha yumurta vardı ama o biraz küçüktü ve diğer yumurtaya geç büyüyüp çatlamış. Böylelikle geç döllenme oluyor

Tabi ki de belli bir ömrü var yumurtanın. Çoğu kişi 24 saat diyor. O ay doktor benim sol tarafta yumurtamın çatladığını söyledi. Sağ tarafta bir tane daha yumurta vardı ama o biraz küçüktü ve diğer yumurtaya geç büyüyüp çatlamış. Böylelikle geç döllenme oluyor
Şimdi anladım teşekkür ederim . Ama benim çatlamam çok bariz oluyor her sy aynı dönem olıyor ve kasık ağrısı akıntı vs çok net belli ediyor :( sonrada bi yumurtam daha çatlarsa takip edeyim ben vücudumu o zaman:)

Şimdi anladım teşekkür ederim . Ama benim çatlamam çok bariz oluyor her sy aynı dönem olıyor ve kasık ağrısı akıntı vs çok net belli ediyor :KK43: sonrada bi yumurtam daha çatlarsa takip edeyim ben vücudumu o zaman:)
Bir ay da iki yumurtlama nadir oluyor ama imkansızda değil. Ayrıca ikinci yumurtlama pek belirtide vermeyebilir. Ben de hep hissederim yumurtlamamı ama o ay hiç hissetmemiştim ne akıntı ne bişey hatta doktor demese yumurtlamadım diyecektim. Her şey olabiliyor yani

Back
X