Gebeliğe Hazırlık yumurtlamadan sonra geçmeyen kasık ağrısı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

teacher53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
98
39
88
Merhaba kızlar, eylul ayının 15i adet başlangıcımdı, ovulasyon testinde piki 28 eylulde gördüm, 27 ve 28 eylulu degerlendirdik. 30 eylul ve 1 ekimde adet sancısı gibi cok siddetli bacak ve kasık ağrım oldu, bir haftadırda bu ağrılarım çok yoğun olmamakla birlikte devam ediyor, akıntım yok gogus hassasiyetim yok bat 13-14 ekim. aranızda bu sekilde uzun suren kasık agrısı yasayıp hamile kalanlar var mı? yoksa her belirtiyi hamilelige mi yoruyoruz :( fikirlerinize ihtiyacım var. simdiden cok tesekkurler..

Merhaba kızlar, eylul ayının 15i adet başlangıcımdı, ovulasyon testinde piki 28 eylulde gördüm, 27 ve 28 eylulu degerlendirdik. 30 eylul ve 1 ekimde adet sancısı gibi cok siddetli bacak ve kasık ağrım oldu, bir haftadırda bu ağrılarım çok yoğun olmamakla birlikte devam ediyor, akıntım yok gogus hassasiyetim yok bat 13-14 ekim. aranızda bu sekilde uzun suren kasık agrısı yasayıp hamile kalanlar var mı? yoksa her belirtiyi hamilelige mi yoruyoruz :KK43: fikirlerinize ihtiyacım var. simdiden cok tesekkurler..
Günlerimiz 1 er gün arayla herseyiyle aynı artk ben de şaşırdım reglmi gelcek hamilelik mi bekliyorum

Merhaba kızlar, eylul ayının 15i adet başlangıcımdı, ovulasyon testinde piki 28 eylulde gördüm, 27 ve 28 eylulu degerlendirdik. 30 eylul ve 1 ekimde adet sancısı gibi cok siddetli bacak ve kasık ağrım oldu, bir haftadırda bu ağrılarım çok yoğun olmamakla birlikte devam ediyor, akıntım yok gogus hassasiyetim yok bat 13-14 ekim. aranızda bu sekilde uzun suren kasık agrısı yasayıp hamile kalanlar var mı? yoksa her belirtiyi hamilelige mi yoruyoruz :KK43: fikirlerinize ihtiyacım var. simdiden cok tesekkurler..
Bende ayniyim tarihlere kadar birebir. Dün yataktan dogrulamadim birden sag kasığıma kramp girdi, yumurtlamada da baya baya hissettim agrim oldu. Haftaya adet benimde bekliyorum bakalım, inşallah güzel haber aliriz

Bende ayniyim tarihlere kadar birebir. Dün yataktan dogrulamadim birden sag kasığıma kramp girdi, yumurtlamada da baya baya hissettim agrim oldu. Haftaya adet benimde bekliyorum bakalım, inşallah güzel haber aliriz
ben iki aydır ovulasyon testi ile takip ediyorum ve pik gunlerini degerlendiriyorum, dogru mu yapıyorum? gecen ay boyle bir agrım olmamıstı bu sefer boyle olunca acaba mı dedim

ben iki aydır ovulasyon testi ile takip ediyorum ve pik gunlerini degerlendiriyorum, dogru mu yapıyorum? gecen ay boyle bir agrım olmamıstı bu sefer boyle olunca acaba mı dedim
Doğru yapıyorsun bende aynisini yapiyorum, ben inofolic combi kullanmaya basladim bide bu ay, ondan mi aceba dedim cok acıdı yumurtlamayi cok net hissettim hala da ara ara yokluyor işte

Doğru yapıyorsun bende aynisini yapiyorum, ben inofolic combi kullanmaya basladim bide bu ay, ondan mi aceba dedim cok acıdı yumurtlamayi cok net hissettim hala da ara ara yokluyor işte
pikten sonra siliklesmeye basladıgı gunu de degerlendirmek gerekiyomus bikac kisi oyle soyledi, ben pikten sonra bırakıyorum iki aydır

Bende sizdenim canlar burayı takip edelim tarihlerimizde aynı tabi aam herkeste döllenme vs farklı bakalım ne olacak :) ben yarın sabah evde test yapmayı düşünüyorum her gün yapayım diyorum sonrası da allah kerim

Bende sizdenim canlar burayı takip edelim tarihlerimizde aynı tabi aam herkeste döllenme vs farklı bakalım ne olacak :) ben yarın sabah evde test yapmayı düşünüyorum her gün yapayım diyorum sonrası da allah kerim
sizin kac gun kaldı bata? ovulasyon testi mi kullanıcaksınız yoksa erken gebelik mi?

Bende kasik agrisi cekiyorum halsizlik var gun icinde adetime 6 gun var daha hemsire tanidigimiz.vaar test yapmayi birak adetinin.gecmesini.bekle diyor garanti olsun diye.erken.gebelik olabilir mi dedim olsa da pat diye adet olursan tekrar butun herseyin hormanlarin sifirlanir.l.heveslenme.dedi bekle dedi 🤔🥴

Merhaba kizlar adetime 1 hafta var ve karnim kasiklarim sirtim cok ağriyor dun gece uyudum gecer diye gece bir kalktim uykuda hala agrim devam ediyor adet olacam desem daha 1 hafta var beklemedeyim 13 ekim bat 30 gunde 1 olurum
Tek.bende degilmis demekki bu agrilar yalniz.olmadigima.sevindim bak.simdi 😁🤭

Ay hergun testle.bende.siyirdim esim dalga.geciyor eczaneyi zengin ettin diye 😁😁
Sorma bende sabah yaptım 10.günümdü bugün bir umut çıkar belki dedim yok ortalıkta bırakmışım niye bu kadar yoruyon kendini bak çok üzülcen dedi, çaktırmıyor merak ediyor ama beni düşünüyor galiba, bizim eczane artık diyor gecikme yoksa alma bak diye

okuyunca ben mi yazdım acaba dedim o kadar aynı sadece bat benim 10 veya 11 ekim 28 eylülü değerlendirdim ve hala geçmeyen kasık yumurta ağrım var ama dün test yaptım negatif çıktı

Merhaba kizlar adetime 1 hafta var ve karnim kasiklarim sirtim cok ağriyor dun gece uyudum gecer diye gece bir kalktim uykuda hala agrim devam ediyor adet olacam desem daha 1 hafta var beklemedeyim 13 ekim bat 30 gunde 1 olurum

Ah bir anlasam🤷🏻‍♀️Bende aynı durumdayım ğöğüs ağrım da yoğun

Sorma bende sabah yaptım 10.günümdü bugün bir umut çıkar belki dedim yok ortalıkta bırakmışım niye bu kadar yoruyon kendini bak çok üzülcen dedi, çaktırmıyor merak ediyor ama beni düşünüyor galiba, bizim eczane artık diyor gecikme yoksa alma bak diye
Ah canim insalah bekledigimize.deger.minimini minnoslarimiz olur 🙈

Back
X