Yumurtlamadan sonra gogus agrisi :(

Hamılelık belırtılerı ıle adet belırtılerı bırbırıne çok benzerdir ancak bhcg değeri yükselmeye başlayınca değişiklikler hissedilr eğer tedavisiz hamıle kaldıysan 12. Gun kanda çıkar baktır ıstersen ona göre yol izlersin

Yumurtlamadan 1 gun sonra kizimda goguste doluluk ve agri olmustu onemsememistim bende ama sonra kizima hamile kaldigimi ogrenmistim..
canım konu üzerinden zaman geçmiş oma sormak istiyorum belki cevaplarsın benim tahmini yumurtlama günüm ayın 11 yani çarşamba günüydü ama dün özellikle akşam saatlerinde gögüslerimde çok fazla koltuk altlarıma ve sırtıma vuran bir ağrı oldu acaba nedeni nedir yumurtlama geçmi oldu yoksa döllenmemi gerçekleşti

cnm bebegin oldu heralde bende birsey sorcm ayni benimkide sen gibi hamilelukdedemi ayni oldu adet olacak gibimiydi acaba??

Benimde ovassyondan 3 4 gün sonra göğüsüm ağrımaya başladı bugün bugün 10 gün yumurta catlamanın ve vsjinamda ağrı var sanki heran adet olacakmışım gibi umarım olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…