Gebeliğe Hazırlık yumurtlamadan sonra kasik agrisi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lh pic olunca 24 saat icibde ya dollenir yumurta ya atilir. Dollenirse 2 gune rahme ulasir 4/6 gunde de rahme yerlesir.

Belki bilmeden kiz icin calismissin aslinda. İlk bebegin mi?

Benim de agriyo isde korkuyorm ama forumda.okudum yumurtlmdn 4 5 gun donra agri bsslamis cogu kisnn hamislermis kimisnn hic agrimamis
canım bu gögüs ağrısı konususnd epey kafan karışmış sanırım eğer gögüs ucunda hassasiyet yoksa gebelikten şüphelenme o da adetine 3- 4 gün kala başlar. gögüs ağrısı adet belirtisi olabilir yumurtlama belirtisi de olabilir bi çok faktör var önemli olan gögüs ucu hassasiyeti. sen iki güne bir eşinle beraber olmaya çalış. inş iyi haberler alırsın. bu kadar stres yapma ama hormonlar çok etkileniyr.. zor evet ama kendini oyalamaya çalış.

Gogus ucu hassayti adete 3 4 gun kala mi baslar

ben kendimden örnek verim sana 5 ay denedik ve her ay kasıklarım ağrıyordu gögsümde hassaiyet oluyordu diyordum buay hamileyim heralde fln sürekli kendimi dinliyordum ağrım var mı gögsümde hassaiyet var mı diye. 6. ay ev taşıyprdum çok fazl takmadım. yine kasık ağrısı gögüs hassaiyeti oldu adete4-5 gün kalada gögüs ucu hassaiyeti ile hafif sulu akıntım oldu ve o ay hamileydim anck dış gebelikle sonuçlandı. şimdi bebek çok istediğimiz için bi umut belirti arıyoruz kendimizde ama daha erken canım çok stres yaparsan döllenmeyi de etkileyebilirsin. benim de şimdi bel ağrım kasık ağrım akıntım var ama gögüs ucu hassaiyeti olmadan hiçbir belirtiyi hamileliğe yormamaya çalışıyorum.biraz uzun yazdım fakat gergin olduğunu hssettim inş söylediklerim kafandaki bazı sorulara cvp olmuştur.

Tsk ederm aynen dedgin gibi cok isdedgmiz icon kafamiz bile bole tansoyondan bile hani olurya dinse aha hamilelik diyoruz yani bende bu 5 aydr denemem senn gibi her ay aha bu sefer oldu diyorum ama yok rabbim insallah tez vakit bizede verr birde soyle bisey vr buralara yaziyoruz soruyoruz kendikize teselli ariyoruz herkesn vucudu bir degil kimin de agro oluyor kiminde olmuyor kiminde 15 gun kala baslio kiminde hic olmuo o yuzden cok farkli beklemekden baska caremiz yik ama sabirsizlik olduruyor insani

biraz bu düşüncelrden uzak kalmak için kendine bi uğraş bulmaya çalış yoksa insan gerçekten sürekli düşünmekten kendini alı koyamıyor. eşine de keçi boynuzu ve çakşır suyu içir. beraber olurken de bebek için beraber olmayın bunu görev gibi görmeyin yani bilmiyorum tabi hangi psikolojide oluyorsunuz ama bizim öyle oluyordu ne zaman görev olmaktan çıkardık o ay kaldım tabi eşim keçi boynuzu da yemişti o ay. herkesin vucudu farklı dediğin gibi o yüzden adetten önceki belitilere çok takılmamak lazım tabiki insanın kafasında acaba sorusu oluyor ama kendi kendini yok değildir deyip oyalamaya çalışıyorsun. rabbim tez zamanda sağlıklı bi gebelik yaşatsın sana inş bebişle doldursun karnını

Insalllah canim ayni sekilde sendeeeee tsk ederm inerlern icin

Valla ben lh takib yaptim kiz bebis istedigim icin 24 unde yumurtladim. 2 gun gecti daha mantiken 2 gunde agrimaz gibime geliyor. Muhtemel adete yakin olan gogus agrimdir tahminimce benim. Evet agriyan oluyormus senin me zmndi yumurtlaman?
Merhaba ben de kız istiyorum. Siz testte piki gördüğünüz gün mü ilişki yaşadınız da tuttu acaba

Ben yumurtlamadan 3 gün sonra ciddi şekilde belirti yaşadım ve hamileymişim

Ben yumurtlamadan 3 gün sonra ciddi şekilde belirti yaşadım ve hamileymişim
Ne oldu acaba? Benim yumurta pik yaptığı sonrasi 5. Gün ve camasira bulasan hafif beyaz akintim var. Koku kasinti olmadigi icin kötü birsey degil ama nedir bilemedim

Kızlar ben de ovulasyon testinde piki gördükten iki gün sonra ovulasyon testi tek çizgi idi yani silik bile ikinci çizgi yoktu ama 3.gün bu şekilde çıktı gerçi bu kadar çabuk tepki vermez de işte bi umut :)

Normal ovulasyon bazen hep flu cizgiler verir. Pik yapmis suan düşüyor hormon hala testte gözüküyor. 10 gun sonra gebelik testi deneyin ins tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…