Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InseAllah hamilesinizdir.Benimde reglime 3 gün kaldi o kasık ağrım hâlâ geçmedi
Bazen olabiliyor ya ben artik pozitif görene kadar hiçbir belirtiye inanmıyorum adet öncesi tuhaf tuhaf seyler oluyorInseAllah hamilesinizdir.
Ya bildigime gore, yumurtlama ne zaman olursa, 14 gun sonrasinda adet olursunuz. Ben biraz geç yumurtluyordum. Ilaclarla yumurtlaya biliyorum sadece. 4 Nisan adet oldum. 22 Nisan yumurtladim. 4 Mayis tekrar adet olmam icin erken basladi bu sefer belirtiler. Goguslerimde agrimaya basladi, belimde bacaklarimda, kasiklarimda. Yani adet belirtilerim....ama saskinim...niye bu kadar erken.
Bende..o kadar sahte pozitifler gordum kiz kan testi dışinda hic bir seye guvenmeyecegim. Umutlanipda husranlardan yoruldumBazen olabiliyor ya ben artik pozitif görene kadar hiçbir belirtiye inanmıyorum adet öncesi tuhaf tuhaf seyler oluyor
merhanba bişey sormak istiyorum ıkı aydır yumurtlama testim hep silik sizce yumurtlamammı yok yoksa bu testlere güvenmemem lazım bilgi verebilirmisinizBen hiç belirtim olmadan hamile kaldım. Kendinizi dinlemeyin olmazsa üzülmezsiniz.
Ben yumurta takibi yapmadım inanın bir bilgim yokmerhanba bişey sormak istiyorum ıkı aydır yumurtlama testim hep silik sizce yumurtlamammı yok yoksa bu testlere güvenmemem lazım bilgi verebilirmisiniz
tsk ederimBen yumurta takibi yapmadım inanın bir bilgim yok
Evet doğru diyorsunuz sabır ve umutlanmamak gerek sonra üzücü oluyor gebelik olmayinca ben 20 aydir onu yaşadım şimdi çok umursamiyorim vakti vardir kemdimi paralasam da o vakit gelmeden olmayacakBende..o kadar sahte pozitifler gordum kiz kan testi dışinda hic bir seye guvenmeyecegim. Umutlanipda husranlardan yoruldum![]()
Doğru diyorsunuzBen hiç belirtim olmadan hamile kaldım. Kendinizi dinlemeyin olmazsa üzülmezsiniz.
Yoo teste gayet guven. Bende hem doktor hem testle ilerleme yapiyorum. Bire bir dogrular. Yumurtlama olmamis sizde. Ve ya, çok gec yumurtla oluyor, sizim takip etmedigniz sirada.merhanba bişey sormak istiyorum ıkı aydır yumurtlama testim hep silik sizce yumurtlamammı yok yoksa bu testlere güvenmemem lazım bilgi verebilirmisiniz
Allah sag salim naaip etsin buyutmeyi. Bende sol boru kapali. Sag acik. Ve bu ay basladik doktorumla takiplere. Simdi bakyorumda sol yumurtam catlamis. Buda bu ay olmayacagini gosteriyor degilmi? Bide her ay ayni taraf yunurtami catlar yoksa, her ay bir digerimi?Ben hiç belirtim olmadan hamile kaldım. Kendinizi dinlemeyin olmazsa üzülmezsiniz.
Çok teşekkür ederim. Bana doktorum bir sırası olmadığını söylemişti yani rastgele yumurtlanıyormuş. Tavsiyem gün aşırı birliktelik mümkünse. Bir de ben ilk kez hamile kaldığım ay yüz üstü ilişki oldu ve sonrasında bir süre öyle bekledim.Allah sag salim naaip etsin buyutmeyi. Bende sol boru kapali. Sag acik. Ve bu ay basladik doktorumla takiplere. Simdi bakyorumda sol yumurtam catlamis. Buda bu ay olmayacagini gosteriyor degilmi? Bide her ay ayni taraf yunurtami catlar yoksa, her ay bir digerimi?
Onlari yapiyorum. Doktorum anlatmisti. Çok agrim var sasiriyorum. Belim gouslerim bacaklarim....kasklarm...adet olacakmsm gibi...testlede yokladim...2ci yumurtlamada yok...Çok teşekkür ederim. Bana doktorum bir sırası olmadığını söylemişti yani rastgele yumurtlanıyormuş. Tavsiyem gün aşırı birliktelik mümkünse. Bir de ben ilk kez hamile kaldığım ay yüz üstü ilişki oldu ve sonrasında bir süre öyle bekledim.
İnanın o kadar farklı nedenlerden olabiliyor ki ben de tam 2.5 yıl gebelik denedim bir çok defa vücudum bebek varmış gibi psikolojik olarak tepki verdi ama hep boş çıktı. En son hsg çekildim dedim bu seferde de olmazsa bırakıcam aşılama vs istemiyorum demek ki kaderimizde yok dedim o ay hamile kaldım. Sıfır belirti. Sonrasında da ne mide bulantısı ne uyku hali hiç belirti olmadı. Hafif bi lekelenmem oldu o kadar. Kafaya taktıkça olmuyor demişlerdi gerçekten o kadar doğru ki. Dilerim Rabbim kolaylaştırsın gebe kalmanızı.Onlari yapiyorum. Doktorum anlatmisti. Çok agrim var sasiriyorum. Belim gouslerim bacaklarim....kasklarm...adet olacakmsm gibi...testlede yokladim...2ci yumurtlamada yok...![]()
Aminnn amin cok sagolun. Allah razi olsun.İnanın o kadar farklı nedenlerden olabiliyor ki ben de tam 2.5 yıl gebelik denedim bir çok defa vücudum bebek varmış gibi psikolojik olarak tepki verdi ama hep boş çıktı. En son hsg çekildim dedim bu seferde de olmazsa bırakıcam aşılama vs istemiyorum demek ki kaderimizde yok dedim o ay hamile kaldım. Sıfır belirti. Sonrasında da ne mide bulantısı ne uyku hali hiç belirti olmadı. Hafif bi lekelenmem oldu o kadar. Kafaya taktıkça olmuyor demişlerdi gerçekten o kadar doğru ki. Dilerim Rabbim kolaylaştırsın gebe kalmanızı.
Merhaba canım aramızda az varmış benimde 26 nisandı yumurtlama , yumurtlama olduğundan bu yani 1 haftadır kasık ağrısı oluyor batma ağrısı girip çıkıyor bide kaldı orda ağrı yani hissediyorum hiç olmazdı yumurtlamadan sonra kalan bir ağrı oluştu polikistik overliyim ama işin tuhafı sol tarafıma da vuruyo arada bir ama polikistik tarafım sağ yumurtalıkMerhaba gunaydin 22 Nisan yumurtladim. Değerlendirdimde esimle. Gecen ayki adetim 4 Nisanda olmustu. Simdi daha 5 gun gecti yumurtlamamdan ama, bi adet olacakmisim gibi karnim felan ageimaya basladi. Normalda yumurtlamadan 14 gun sonra olmaz mi, adet?