Yumurtlamadan sonra...

Merhaba canım aramızda az varmış benimde 26 nisandı yumurtlama , yumurtlama olduğundan bu yani 1 haftadır kasık ağrısı oluyor batma ağrısı girip çıkıyor bide kaldı orda ağrı yani hissediyorum hiç olmazdı yumurtlamadan sonra kalan bir ağrı oluştu polikistik overliyim ama işin tuhafı sol tarafıma da vuruyo arada bir ama polikistik tarafım sağ yumurtalık 🤦🏻‍♀️
Merhaba abla. Bende ayni senin gibiyim. Surekli grip oluyorum. Bereyle dolasiyorum evde. Benimde ayni kasik batmalarim felan varm olmazdi boyle. Goguslerimin caisindan yuruyemiyorum bile. Taş gibide oldular. Yarin adet gunum. InseAllah hamileyimdir🤲🤲🤲🤲🤲 ve inseAllah hamileyizdir🤲🤲🤲 bende polikistoz over sendromluyum. Kilo sorunumda var.

Merhaba canim, testleri süresi içerisinde yaptıysan kuruma çizgisi olmaz. Üstelik birkaç tane yapmışsın. Çok güzel ya, silik de olsa hamilesin demektir <3 Ben iki gün daha bekler, yeni bir test yapardım.

Benim de adetime daha on gün var ama üç gündür sanki ertesi gun adet olacakmışım gibi. Bugün de yavastan göğüs ağrım başladı, dokununca acımıyor ama ellemeden dururken bir sızı var derinden ve yan kısımlardan. Bana da dua et olur mu?

Kan verince de buraya yaz, tamam? Güzel haberlerini bekliyorum ^^
Yaaa inseAllah. Allahim hasretle bekleyen her aileye, her anne babaya nasip eylesin. Allahim duy sesimizi. Kan vericem bu gun bakalim yarin ne cikacak. O kadar heyecanliyim ki. Beklemiyodum. Bu ay mumkun degil diyordum. Sol tup kapali. Ve bu ay sol tarafimdaki yumurta catlamisti. Sag, solu yakalamis ola bilirmi? 🤲🤲🤲🤲

Merhaba abla. Bende ayni senin gibiyim. Surekli grip oluyorum. Bereyle dolasiyorum evde. Benimde ayni kasik batmalarim felan varm olmazdi boyle. Goguslerimin caisindan yuruyemiyorum bile. Taş gibide oldular. Yarin adet gunum. InseAllah hamileyimdir🤲🤲🤲🤲🤲 ve inseAllah hamileyizdir🤲🤲🤲 bende polikistoz over sendromluyum. Kilo sorunumda var.
Hadi. Ya aynıymışız inşallah vardır canım 🙏🏼 ben umutlu değilim kendim için 🥹 ama umarım sende vardır bişeyler test yaptın mı acaba 😍

İnanın o kadar farklı nedenlerden olabiliyor ki ben de tam 2.5 yıl gebelik denedim bir çok defa vücudum bebek varmış gibi psikolojik olarak tepki verdi ama hep boş çıktı. En son hsg çekildim dedim bu seferde de olmazsa bırakıcam aşılama vs istemiyorum demek ki kaderimizde yok dedim o ay hamile kaldım. Sıfır belirti. Sonrasında da ne mide bulantısı ne uyku hali hiç belirti olmadı. Hafif bi lekelenmem oldu o kadar. Kafaya taktıkça olmuyor demişlerdi gerçekten o kadar doğru ki. Dilerim Rabbim kolaylaştırsın gebe kalmanızı.
diblerabla diblerabla merhaba hsg sonucu ne çıkmıştı. Tupler açık miydi

Back
X