Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba canım bende de bel ağrısı uzun zamandır var bugün benim de yumurtlamadan sonra 5.günüm kasık da hafif sızlama gibi geliyor gidiyor ve dizlerim çok ağrıyor sende de var mı
Merhaba canım bende de bel ağrısı uzun zamandır var bugün benim de yumurtlamadan sonra 5.günüm kasık da hafif sızlama gibi geliyor gidiyor ve dizlerim çok ağrıyor sende de var mı
Benim de bacak ağrım azaldı. Sol kasığımda dolgunluk hissi var. Sol göğüsümde hafif ağrı var bugün yumurtlama geçeli 8. Gün adetime 6 gün kaldı test yapsam mı diye düşünüyorum
Benim de bacak ağrım azaldı. Sol kasığımda dolgunluk hissi var. Sol göğüsümde hafif ağrı var bugün yumurtlama geçeli 8. Gün adetime 6 gün kaldı test yapsam mı diye düşünüyorum
Bence henüz yapmayın uzun süredir anne olmaya çalışıyorum her ay vücudumu dinleyince bana mesaj veriyor bu ay kesin tuttu diypyırm olmuyor o yüzden ben artık bacağım mı ağrıyor göğsüm mü sızlıyor kasıkta mı batma var hiç önemsemiyorum günü geldiğinde adetin varsa gösterecek yoksa adet olacak diye bakıyorum :)