Yumurtlamam mı değil mi

watermeloncoco

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2024
63
7
6
29
Biri dün biri bugün testlerin sizce bugün yumurtluyor muyum ne zaman eşimle beraber olmam gerekiyor ?

Eklentiler

• IMG_0914.webp
    107,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0893.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 36
Biri dün biri bugün testlerin sizce bugün yumurtluyor muyum ne zaman eşimle beraber olmam gerekiyor ?
Merhaba evvet bugün yumurtlama gününüz ama yumurta 24 saat sorna çatlar ve 24 saat de canlı kalır bugün 10 da yaptınız diyelim testi yarın 10 da çatlamanız olur ve ertesi gün 10 a kadar müsaadeniz var bugün ve yarın ı degerlendirin derim

Kesinlikle yumurtlama ve değerlendir bu akşam yarın vs
dünü değerlendirmiştim dün akşamı Bugün akşamı es geçip yarın akşamı mı değerlendireyim yoksa bu geceyi de değerlendireyim mi? 1.5 yıldır nedensiz olmadı. Rahim filmi va her şey temiz

dünü değerlendirmiştim dün akşamı Bugün akşamı es geçip yarın akşamı mı değerlendireyim yoksa bu geceyi de değerlendireyim mi? 1.5 yıldır nedensiz olmadı. Rahim filmi va her şey temiz

Pik olmuş. Bu günü mutlaka değerlendirin. Yarın da pik olabilir yani yumurtlama 2 gün sürebilir yine o günü de değerlendirebilirsiniz. 3. Gün silikleşmeye başlar muhtemelen bu da çatlama olduğu anlamına geliyor. Çatlama gününü kesin değerlendirin. Sonraki günü de değerlendirebilirsiniz. Eşinizde sperm kalitesi açısından bir problem yoksa hepsini değerlendirin. Zaten şu andaki spermler 2 ay öncesinden hazır hale geliyor. Diğer sıvının da yeniden oluşması 3-4 saat sürüyor. Yani bol bol değerlendirin bu süreci. Ve genelde sabah ilişki önermişti benim doktorum. Özellikle erken saatlerde sperm hareketliligi daha fazla oluyormuş

Kesinlikle yumurtlama ve değerlendir bu akşam yarın vs
hareket sorunu vardı ama takviye kullanıp düzellttik hala ara ara kullanıyoruz ne olur ne olmaz diye. Soldaki test dündü yani bugün yarın ve diğer gün mü diyorsunuz

Bunu az önde 3 saat sıvı kısıtlaması sonrası yaptım sizce çatlamıs mı

Eklentiler

• IMG_0941.webp
    109,4 KB · Görüntüleme: 27
Evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…