yumurtlamam yokmuş. Ilac kullanmadan regl olamıyorum artik

nildam83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
32
2
48
İzmir
Regl duzensizligimde başladı artık.Doktorum 21.gun test yaptırdı ve yumurtlamamisim. bu durumda adet duzensizligimde oluyor.Biz bebegimiz olsun istiyoruz artık. Bu ay doktoruma ben tedaviye başlamak istiyorum artık dedim.Zaten adet düzensizliğim var kendiliğinden bebegimin olmasini beklemek zaman kaybı geliyor bana. Bugün regl oldum incir kurune basliycam ve bal tarcin çörek otu karışımı yapıcam. Allahın izniyle inşallah hamile olurum.Gecen sene bebeğim karnimda öldü. Canım minigim.daha minicikti teyzeleri.insallah hepimiz bu güzel duyguyu yasayalim.Ben ne yapmam gerektigini bilemiyorum devamlı zaman kaybediyorum.biliyorum hersey kısmet ama beni yönlendirin lütfen. tedaviye baslayinca yumurta büyütücü kullanacakmisim sanırım.

Klomen kullandım ve yumurtam 19.gun 24 mm oldu.dr ovitrelle iğnesi yaptı karnimdan 3 gün yakinlasilmasi gerektiğini söyledi. Simdi 9.gun lekelenmelerim başladı ignenden 9. Günü. Simdilik bu kadar.tum bunlari benimle ayni seyi yaşayıp çaresiz kalanlar icin yazıyorum. Çünkü insan kendisyle ayni durumda olan bir kişi daha varmi diye care ariyor zaman zaman. ..

Bir arkadas ignenin onuncu gunu lelelenmesinin oldugunu soylemisti canim. Ama yerlesme kanamasiymis ve suan hamile insallah seninkide o yuzdenn olmistur

Ayyy ağlarım. ..inşallah canım. Hayırlısıni diliyorum. Yapabilecek hicbirseyimiz yok baska.insallah hayırlı haberler veririm.

Regl duzensizligimde başladı artık.Doktorum 21.gun test yaptırdı ve yumurtlamamisim. bu durumda adet duzensizligimde oluyor.Biz bebegimiz olsun istiyoruz artık. Bu ay doktoruma ben tedaviye başlamak istiyorum artık dedim.Zaten adet düzensizliğim var kendiliğinden bebegimin olmasini beklemek zaman kaybı geliyor bana. Bugün regl oldum incir kurune basliycam ve bal tarcin çörek otu karışımı yapıcam. Allahın izniyle inşallah hamile olurum.Gecen sene bebeğim karnimda öldü. Canım minigim.daha minicikti teyzeleri.insallah hepimiz bu güzel duyguyu yasayalim.Ben ne yapmam gerektigini bilemiyorum devamlı zaman kaybediyorum.biliyorum hersey kısmet ama beni yönlendirin lütfen. tedaviye baslayinca yumurta büyütücü kullanacakmisim sanırım.
Ben de Bebeğimi kaybetmistim 8aylikken kalbi durmustu. Ne diyelim dünyada yiyecek ekmeği yokmuş. ..
Inşallah Rabbim bir daha nasip eder sakın kafana çok takma. Sabırla beklemeye çalış. Kader öyle bir şey ki hiç bir problemi olmayana da Allah bebek nasio etmeyince etmiyor. Kimi de istemiyor düzenece bebesi oluyor.. inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız.

doktor gözetiminde ol canım benim:12:
Bende Dupbaston & klomen asılama oldum tutmadı:14:
Rabbim hayırlı evlatlar nasip eyle bizlere inşallahh:emir_bebek: ♡♥♡♥

Inşallah Allah isteyen herkesin kucağına sağlıklı bebekler versin.paylasmak ilginç bir duygu.birinin söylediği en ufak umut verici söz bakış açısını değiştiriyor insanin.Diliyorum herşey umut ettiğimiz kadar güzel olsun.

Bu ayda gelmedi benim kuzum hayırlısıni diliyorum. Umarım herşey çok güzel olur.sadece beklemek ve dua etmek istiyorum. ..

Arkadaşlar lütfen klomen kullanmaya baslamadan önce kanda gebelik testi yaptırın. Cokkkk problem olabiliyor. Cok onemli arkadaşlar. Dr Hımmm adet olduysan klomene başla diyerek gönderiyor.sonra kontrolde bebisi goremeyebiliyor.arkadaslarrrrr lütfen dikkat edin. Allah rızası için dikkatli olun

Back
X