Yumurtlamanin 11. Gunu test negatif yani yokmudur

Bu gun 11. Gunum yumurtlama olali sabah test yaptim ve negatif cikti kesin yokmudur simdi

Valla ayni soru benimde aklimi kurcaliyor.
Bugün yumurtlamamin 14. Günü ama regl olmadim test yaptim negatif galiba hamile Değilim ama hiç adet belirtimde yok

Benim de10. Gün içim içimi yiyor. Stres oldumHer gün test yapıyorum negatif10 aydır bi çift çizgiyi göremedim inşallah şimdi hepimiz görürüz

Bazilari cikardi diyo varsa umudum tukndi sanki bati bklylm artk adetten 1 gun once bidaha yapsammiki

Geç döllenme ovülasyon gününü bilen birisi için sence geçerli mi ?
Walla canım ben doktor kontrolünde hamile kaldım klomen ve çatlama iğnesi düşün ilişki gün ve saatlerimi bile doktor söyledi 16. Günümde beta hcg 171 çıktı doktorum bana geç döllenme olabileceğini söyledi yani demekki olabiliyomus..

Ozaman bende umudumu kaybetmeyim desene.
Ay kız inşallah doğrudur ne bilim bugün 13 yada 14 gün ama test negatif bilmiyorum ya

Gec dollenme olabilirmi canim hani ayda iki kere yumurtlayanlar varya o sekilde olabilirmi seninki

Ben ovülasyon testi kullanıyorum canim öyle olsa bilirdim çünkü yumurtladigim gün iliski olmuştu onun üzerinede simdi tekrar baktim kayit aldigim deftere tam 15 gün geçmiş olsa çoktan çıkardı zaten doktorda yok dedi

Ben 3 gun kala erken gebelik testi yapmistim cook hayalet cizgi cikmisti bence bekle daha

Inşallah canım inşallah pozitifi görürsün bi kaç gün sonra mutlu haberlerini bekliyorum.

Bugün 17. Gün hala regl olmadim dün doktora gittim hcg 0.2 çıktı
Ayın 24ü gibi ovülasyon gerceklesmisti sence hâlâ umut varmıdır?

Kızlar 29 ocak yumurtlama günü. bugün 12. Gün test yaptım çıkmadı çok üzülüyorum. Olsaydı çıkardı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…