- 30 Ekim 2016
- 1.426
- 508
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya da koyu çıkmış bence bu gün adet olmazsanız yarın direk kan verin yarına kadar dayanamam derseniz bence hemen çıkıp kan verinKızlar yumurtlamamın bugün 14.günü sabah ilk idrarlar ovulasyon testi yaptım.
Pozitif mi sizce yumurtlama mı? Ve bugün adet günüm
Adet günu yumurtlama oluyormuydu istersen bide gebeklik testi yapsanKızlar yumurtlamamın bugün 14.günü sabah ilk idrarlar ovulasyon testi yaptım.
Bugün olmazsam hemen yapıcam testi olmazsa kan vericem nasip inşallahBaya da koyu çıkmış bence bu gün adet olmazsanız yarın direk kan verin yarına kadar dayanamam derseniz bence hemen çıkıp kan verin
Adete yakın da koyu olabiliyormuş öyle duydum bakalım bugün adet günümAdet günu yumurtlama oluyormuydu istersen bide gebeklik testi yapsan
Himm adete yakin boyle koyu olmasi gebelik belirtisimi acaba bende merak ettim haber verin gebelik varsa bi test yapsan cikarmi acabaAdete yakın da koyu olabiliyormuş öyle duydum bakalım bugün adet günüm
Öyle duymuştum adete yakın lh hormonu artabiliyormuş . Akşama kadar olmazsam eğer yapıcam testi nasipse . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHimm adete yakin boyle koyu olmasi gebelik belirtisimi acaba bende merak ettim haber verin gebelik varsa bi test yapsan cikarmi acaba
İnşallah hayirlisi bakalim olmazsin adet inşallah banada olmayacan gibi geldi ya tabi his hersey test sonucu belirleyecekÖyle duymuştum adete yakın lh hormonu artabiliyormuş . Akşama kadar olmazsam eğer yapıcam testi nasipse . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
İnşallah kuzumİnşallah hayirlisi bakalim olmazsin adet inşallah banada olmayacan gibi geldi ya tabi his hersey test sonucu belirleyecek
Benim de gecen ay böyleydi ama regl oldum gebelik testi yapsanız bugun cıkar aslında 14. Gün oldugu içinKızlar yumurtlamamın bugün 14.günü sabah ilk idrarlar ovulasyon testi yaptım.
Yumurtalama değil, test çizgisi yumurtlama olduğunda control çizgisi ile ya aynı ya da daha koyu oluyor. Lh hormonu her zaman vücudumuzda bulunduğu için çıkabilir. Şuan kan verip beta hcgden anlayabilirsiniz hamile olup olmadığınızıKızlar yumurtlamamın bugün 14.günü sabah ilk idrarlar ovulasyon testi yaptım.
Aynen bende biara denedim adete yakin köyü çıkmıştı bende de gebelik yoktu ama ..bazılarında oluyor ama ben denk geldiğini düşünüyorum..siz bugün bekleyin sonra gebelik testi yapın ..gönlünüzce olsun insallahAdete yakın da koyu olabiliyormuş öyle duydum bakalım bugün adet günüm
Hamile misiniz regl oldunuz mu acaba?Kızlar yumurtlamamın bugün 14.günü sabah ilk idrarlar ovulasyon testi yaptım.
İlk idrarla yapıldığı için de böyle koyu yapmış olabilir ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz cnkuKızlar yumurtlamamın bugün 14.günü sabah ilk idrarlar ovulasyon testi yaptım.
Tebrik ederim hayırlı olsunKızlar hamileyimmmm![]()
Belirtilerini de yazar mısın bize fikir olsunKızlar hamileyimmmm![]()
Canım ovulasyon testiyle öğrendim zaten suanlık sadece karın ağrısı ve aşırı derecede gaz çıkartmam var o kadar şimdilikBelirtilerini de yazar mısın bize fikir olsun
Kızlar hamileyimmmmcanım hayırlı olsun ovulasyon testi ile mi hamile kaldın acaba bende bu ay deniyorum da ovulasyon testini