Yumurtlamanın 16. Günü adet olmadım

ugurbocegi72

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2023
184
189
18
29
Merhabalar hanımlar ovalasyon yumurta takibi yapanlar bilgilendirirseniz mutlu olurum yumurtlamanın kacıncı günü adet oluyorsunuz benim bugun yumurtlamanın 16. Günü dün adet günümdü hala olmadım .

Adet döngüm ortalama 30-35 günde herzaman adetimin 15 veya 16. Günü yumurtlamam olur ovulasyon a adet biter bitmez başlanabilir ama ben tarihlerden emin olduğum için yumurtlamaya yakın başlıyorum yapmaya silikleşsene kadar çatlama gerçekleşene kadar kontrol ediyorum

Onu biliyorum aslında benim sordugum spru yumurta catladıktan kac gün sonra adet olunur ben normalde catlamadan 15. Gün adet olurdum bugun 16. Gün halla adet olmadım

Onu biliyorum aslında benim sordugum spru yumurta catladıktan kac gün sonra adet olunur ben normalde catlamadan 15. Gün adet olurdum bugun 16.
Olman gerekirdi en geç 17. Gün canım
hayırlıs insallah

Onu biliyorum aslında benim sordugum spru yumurta catladıktan kac gün sonra adet olunur ben normalde catlamadan 15. Gün adet olurdum bugun 16.

hayırlıs insallah
Tabi canım herşeyin hayırlısı bir sağlık sıkıntısı varmı sizde kaç senelik evlisiniz ben biz 3 ü bitircez wallahi

Onu biliyorum aslında benim sordugum spru yumurta catladıktan kac gün sonra adet olunur ben normalde catlamadan 15. Gün adet olurdum bugun 16. Gün halla adet olmadım
Bunun aslinda kesin bir cevabi yok canim. "Normalde" yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur ama bu sizin döngünüze bagli bir sey. Ben her döngünün 29. günü adet olurum. 15. günü de yumurtlamam olur. Ama dedigim gibi her vücut baska ve döngüler de bazi sartlara göre degisebiliyor. Eger siz düzenli olarak 15. gün adet oluyorsaniz ve yumurtlama gününden eminseniz, test yapabilirsiniz. Insallah vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…