• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamanın Kaçıncı Günü Beta Hcg Testi Yaptınız ve değeri kaçtı?

kelebekkkkkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
378
111
18
27
Benim için önemli arkadaşlar🥹 10. Gün benim <2.30 çıktı malesef ama bir umut işte bekliyor insan😞

Benim de öyle sürekli adet olacak gibiyim ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum
Ben test yapmıştım bariz anında ikinci çizgi çıkmıştı kan verince hayal kırıklığına uğradım test yanlısmıs iyi değilmiş siz idrar testi yaptınız mı hiç

Belki de yükselir ya 2.30 olmuş sonuçta geç döllenme olabilir mi
Geç döllenme adet düzensizliği olanlarda oluyor diye biliyorum ama benim öyle bişeyim yok bilemedim ya regl olsamda kafma rahatlsa bari günüm gelsede. Tabi bir yanım istiyor bir yanımda artık kesinleşsin diyor hayırlısı

Geç döllenme adet düzensizliği olanlarda oluyor diye biliyorum ama benim öyle bişeyim yok bilemedim ya regl olsamda kafma rahatlsa bari günüm gelsede. Tabi bir yanım istiyor bir yanımda artık kesinleşsin diyor hayırlısı
Beni de belirsizlik yoruyor maalesef, test yapsam mı sence bugün kan testi

Baktın mı tekrar artış oldu mu
Hayır baktırmadım regl olmamı bekliyorum adet tarihim 13 sanıyordum yumurtlamaya göre ama normalde ben 31 günde oluyorum 16 aralıktı 16 ocakta olmayı bekliyorum çünkü normalde benim öyle olur

Back
X