Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamanın kaçıncı günü ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mrsbride

👶🏻❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
820
559
33
Yumurtlamanın kaçıncı günü gebelik kanda çıkar kızlarcım

Canim dollenmeyle alakali birazda. Benim arkadasim yumurtlamanin 9.gunu idrar testinde gördü gebeligini 11.gunude kanda cikti
Normalde 9.gün çıkar ama geç döllenme ihtimalini göz önünde bulundurarak 12. Gün baktırmanızı tavsiye ederim. Ben 15.gün silik çizgiyle öğrenmiştim

ben 14 . günü bekleyeyim bari

Bende 15 Ocak yumurtlamayı gördüm henüz çıkmaz demi varsa kan da
ben daha baktırmadım kuzum midem çok bulanıyor başım dönüyor mide üşütmesi gibi cırcır biyandan şuan çok fenayım gidemedim daha doktora

ay bilmem ki ishal olan varmıdır sağlık ocağına gittim tansiyon ateş normal çıktı bağırsak enfeksiyonu geçiriyor gibiyim

Valla benim anladığım kadarıyla herkeste farklı belirtiler olabiliyor grip oldum sanıp hamile çıkan bile var

Valla benim anladığım kadarıyla herkeste farklı belirtiler olabiliyor grip oldum sanıp hamile çıkan bile var
yaa ben yarın bir kan vereyim hadi inşallah yaa baş dönmesi halsizlik ne ararsan var bende şuanişe geldim böyle bir de

yaa ben yarın bir kan vereyim hadi inşallah yaa baş dönmesi halsizlik ne ararsan var bende şuanişe geldim böyle bir de

İnşallah canım hatta yarını bekleme acile git orda söylersin zaten gebelikte olabilir diye onlar bakar hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…